Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo ANM! Vremea schimba foaia. Anuntul meteorologilor pentru weekend

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo ANM! Vremea schimba foaia. Anuntul meteorologilor pentru weekend

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 36 de grade! Ce se intampla cu vremea in zilele urmatoare. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. Unde se anunta ploi abundente, ce temperaturi se vor inregistra

Vreme racoroasa, cu furtuni si ploi in majoritatea regiunilor. De saptamana viitoare, temperaturile urca peste media perioadei, conform estimarilor Administratiei Nationale de MeteorologieANM).

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in ultimele saptamani din august: canicula si ploi torentiale

Noi informatii meteorologice. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea la final de august! Prognoza meteo pentru ultimele saptamani din august Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila in perioada 17-30 august. Conform acesteia, vremea va trece de la o extrema la alta.

Prognoza meteo vineri, 21 august. Se schimba vremea. Ce temperaturi vor fi pe litoral

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru ziua de vineri. Vremea se arata favorabila pentru mai multe zone din tara. Prognoza meteo pentru vineri, 21 august. Ce temperaturi vor fi Dupa ce in cursul saptamanii au fost mai multe zile cu instabilitate atmosferica accentuata, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, ziua de .

Prognoza meteo, azi, 19 august 2020. Vremea se va raci fata de ziua precedenta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 19 august 2020. Potrivit acestora, in vestul, sud-vestul, nordul, centrul tarii si in zona de munte,.

Vremea se raceste brusc in Capitala. Cum arata prognoza meteo speciala pentru Bucuresti

Vreme instabila miercuri si joi in Capitala, cu ploi torentiale si temperaturi scazute, se arata intr-o prognoza meteo speciala, emisa miercuri dimineata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru 20 august 2020. Cod Galben si instabilitate atmosferica maine.

Pentru sfarsitul zilei de 19 august si inceputul zilei de 20 august, ANM a emis in aceasta dupa-masa dou atentionari de Cod Portocaliu si Cod Galben, primul valabil pana maine dimineata la ora 10:00, iar al doilea valabil pana maine seara la ora 21:00. Prognoza meteo pentru 20 august 2020 Asa cum va spuneam, ANM .

Prognoza meteo, azi, 18 august 2020. Va ploua in jumatatea de vest a Romaniei

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru marti, 18 august 2020. Potrivit acestora, in jumatatea de vest a Romaniei, precum si in zonele montane si.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania. Care sunt judetele afectate

Vremea se strica, iar meteorologii au emis atentionari de furtuni. Pana astazi la pranz, in jumatatea de vest a teritoriului, avem cod galben, iar in 10 judete din Banat, Crisana, vestul Olteniei si al Transilvaniei s-a emis cod portocaliu. Alerta meteo ANM: judetele afectate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o .

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Alerta meteo ANM pentru 30 de zile. Val de aer tropical in Romania: cate grade vor fi

Specialistii ANM au emis o alerta pentru 30 de zile. Care vor fi temperaturile de luna urmatoare? Meteorologii indica un val de aer tropical in Romania. Alerta meteo ANM pentru 30 de zile Un val de aer pune stapanire peste Romania, arata specialistii. Urmatoarele saptamani vor surprinde cu temperaturi peste normaul perioadei, iar in acelasi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )