Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prognoza meteo, azi, 09 iulie 2020. Valorile termice continua sa creasca

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 09 iulie 2020. Valorile termice continua sa creasca

Joi, 09 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi frumoasa, iar valorile termice continua sa creasca. Astfel ca, maximele sunt cuprinse in general intre 25 si 31. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 08 iulie 2020. Temperaturile vor continua sa scada usor

Miercuri, 08 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie temperaturile vor continua sa scada usor in regiunile sud-estice, dar vor mai creste in restul tarii. Maximele.

Prognoza meteo, azi, 07 iulie 2020. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat

Marti, 07 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat, va fi innorat si va ploua. Temperaturile maxime vor marca o scadere in to.

Horoscop 8 iulie 2020. Varsatorii trec prin clipe tensionate. Berbecii evadeaza

Horoscop 8 iulie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Aceste zodii vor intampina probleme azi. Vezi daca si tu te afli printre ele.

Horoscop 7 iulie 2020. Leii isi fac planuri de vacanta. Pestii trebuie sa nu mai barfeasca!

Horoscop 7 iulie 2020. Iata care sunt previziunie astrale pentru ziua de marti. Aceste zodii vor avea parte de surprize. Vezi daca te afli printre ele.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani: temperaturi caniculare in sudul tarii, variatii termice in rest

Un regim termic canicular, cu temperaturi maxime ce pot depasi chiar si 33 de grade Celsius, se va inregistra in Dobrogea, Muntenia si Oltenia in perioada 6 - 19 iulie, in timp ce in restul regiunilor vor exista alternante termice, iar probabilitatea de aparitie a averselor va fi mai ridicata pe parcursul zilei de 7 iulie, precum si dupa data de 12 iulie, arata prognoza ANM.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat de frig se anunta si ce zone vor fi lovite de furtuni periculoase

Si marti, 7 iulie, vom suporta disconfort termic accentuat in sud-estul tarii, unde termometrele vor urca pana la 35 de grade Celsius. De miercuri, vremea se racoreste in toata tara, iar furtunile violente vor pune stapanire pe toate regiunile.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 3 august. Unde face ravagii vremea rea

Vremea imparte Romania in doua. Furtunile periculoase, ploile puternice si temperaturile scazute vor face ravagii pana pe 3 august in nordul si centrul tarii, in timp ce in sud-est va fi la putere canicula,a sa cum reiese din prognoza meteorologilor pentru urmatoarele 4 saptamani.

Prognoza meteo: Fenomene extreme lovesc Romania. Cand se racoreste si ce zone vor fi maturate de ploi puternice

Inca doua zile de caldura sufocanta se anunta in sud-est, in timp ce nordul si centrul vor fi maturate de furtuni violente. De miercuri, vremea se racoreste, iar fenomenele meteo extreme vor pune stapanire pe toate regiunile.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 9 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Chiar daca nu esti pe deplin multumit de felul cum evolueaza anumite planuri, printr-o simpla schimbare a polaritatii gandurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte usor la normal. incepe de azi sa-l.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 8 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Aveai o stare ciudata de neliniste, o emotie negativa care ti se cuibarise in suflet, dar azi orizonturile se lumineaza ca prin farmec si dispar toate aceste stari ciudate. Nu mai esti atat de derutat, de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )