Libnet.ro
UNICEF

14:15

Prognoza meteo, azi, 10 iulie 2020. Vreme caniculara in Oltenia

B1 B1,
Prognoza meteo, azi, 10 iulie 2020. Vreme caniculara in Oltenia

Vineri, 10 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, temperaturile continua sa creasca, vremea va fi calda, iar prin Oltenia va fi canicula. Temperaturile maxime se vor. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 09 iulie 2020. Valorile termice continua sa creasca

Joi, 09 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi frumoasa, iar valorile termice continua sa creasca. Astfel ca, maximele sunt cuprinse in general intre 25 si 31.

Prognoza meteo, azi, 08 iulie 2020. Temperaturile vor continua sa scada usor

Miercuri, 08 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie temperaturile vor continua sa scada usor in regiunile sud-estice, dar vor mai creste in restul tarii. Maximele.

Prognoza meteo, azi, 07 iulie 2020. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat

Marti, 07 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat, va fi innorat si va ploua. Temperaturile maxime vor marca o scadere in to.

Horoscop 10 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Racii sufera o dezamagire, Leii afla ca au fost mintiti

Vineri, 10 iulie, este zi cu revelatii, astfel ca, daca ne batem capul cu o problema, este foarte posibil sa intuim rezultatul. Este o zi delicata, pentru ca trebuie sa ne ascultam sufletul si, daca nu suntem obisnuiti, atunci e momentul sa o facem. Iata horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat vineri, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Fecioara

Suferintele din iubire te privesc si pe tine si pe partener, pentru ca azi nu prea stiti sa va purtati unul cu altul. Tu ai atitudini cam egoiste, esti pus pe critici si reprosuri, in timp ce persoana.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o situatie in care altii nu prea au curaj sa intervina. Sa o faci tu, sa n-o faci, aceasta-i marea te dilema, pentru.

Prognoza meteo pentru weekendul 10 12 iulie 2020. Mateorologii anunta vreme caniculara in toata tara, duminica seara revin ploile

Prgonoza meteo pentru weekendul 10-12 iulie 2020 aduce temperaturi caniculare in Romania. Daca pana acum pe teritoriul tarii au fost inregistrate fenomente de instabilitate atmosferica accentuata, incepand cu.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Daca pleci la drum, asigura-te ca ai luat tot ce ai nevoie, pentru ca exista riscul sa fii un pic mai neglijent sau cu capul in nori si sa uiti acasa cel mai important lucru. Verifica-ti tot bagajul.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rational, logic, matur,.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Iti pregatesti cu multa seriozitate discursul pe care il vei sustine in fata cuiva, si nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii. Aduni informatie, citesti, acumulezi cunostinte, intrebi in stanga.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )