Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 10 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Racii sufera o dezamagire, Leii afla ca au fost mintiti

Antena3 Antena3,
Horoscop 10 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Racii sufera o dezamagire, Leii afla ca au fost mintiti

Vineri, 10 iulie, este zi cu revelatii, astfel ca, daca ne batem capul cu o problema, este foarte posibil sa intuim rezultatul. Este o zi delicata, pentru ca trebuie sa ne ascultam sufletul si, daca nu suntem obisnuiti, atunci e momentul sa o facem. Iata horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat vineri, de Camelia Patrascanu, la Antena 3. continuă pe Antena3

Horoscop 8 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Schimbari de planuri pentru Gemeni, Racii sa fie atenti la partenerul de viata

Spirit de independenta astazi, asa ca vom face lucrurile in stilul nostru si dupa cheful, nostru. Este o zi frumoasa, daca ne dam voie sa avem imaginatie si sa venim cu idei originale. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat miercuri, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 9 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii nu se mobilizeaza si au discutii delicate, iar Leii scapa de o dificultate

Joi, 9 iulie, este zi cu totul speciala si e bine sa fim atenti si la ce ne spune constiinta sau sufletul, pentru ca exista si un adevar al spiritului nostru, nu doar cel administrativ sau juridic. Ziua ne cere delicatete si toleranta, mai ales daca descoperim ca cineva a fost incorect fata de noi. Iata horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat joi, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 7 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Oportunitati pentru Tauri, bani pentru Capricorni

O zi buna, marti, 7 iulie, daca suntem si cu ochii pe ceilalti si un pic mai receptivi la ideile care se vehiculeaza. Cuvintele acestei zile sunt libertate, imaginatie si creativitate. Iata, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat marti, de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Prognoza meteo, azi, 10 iulie 2020. Vreme caniculara in Oltenia

Vineri, 10 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie, temperaturile continua sa creasca, vremea va fi calda, iar prin Oltenia va fi canicula. Temperaturile maxime se vor.

Horoscop 8 iulie 2020. Varsatorii trec prin clipe tensionate. Berbecii evadeaza

Horoscop 8 iulie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Aceste zodii vor intampina probleme azi. Vezi daca si tu te afli printre ele.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Varsator

Daca pleci la drum, asigura-te ca ai luat tot ce ai nevoie, pentru ca exista riscul sa fii un pic mai neglijent sau cu capul in nori si sa uiti acasa cel mai important lucru. Verifica-ti tot bagajul.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Pesti

Atitudinea calma si relaxata pe care o abordezi in fata unei noi provocari este perfecta, pentru ca nu intri in panica daca lucrurile capata un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rational, logic, matur,.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Scorpion

E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o situatie in care altii nu prea au curaj sa intervina. Sa o faci tu, sa n-o faci, aceasta-i marea te dilema, pentru.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Sagetator

Duci dupa tine o emotie negativa de care nu te mai poti debarasa, dar exact acest lucru te opreste din elan si nu te lasa sa treci la nivelul urmator intr-o anumita actiune. E vorba de amintiri neplacute, de.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 IULIE 2020 pentru Zodia Capricorn

Iti pregatesti cu multa seriozitate discursul pe care il vei sustine in fata cuiva, si nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii. Aduni informatie, citesti, acumulezi cunostinte, intrebi in stanga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )