Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prognoza meteo: Cand vine primavara. Unde loveste din nou iarna, ce vreme se anunta in luna martie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand vine primavara. Unde loveste din nou iarna, ce vreme se anunta in luna martie

Dupa episodul de iarna severa, vremea revine la normal. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta ca de luni incepe sa se incalzeasca usor, insa va mai fi ger dimineata, local in regiunile centrale si izolat in rest. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in special in nordul si estul tarii, dar conditiile de aparitie a precipitatiilor vor fi extrem de reduse. continuă pe Adevărul

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi primavaratice in urmatoarele doua saptamani, arata prognoza meteo intocmita de specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in perioada 25 februarie - 10 martie 2019.

Prognoza meteo: Iarna pune stapanire pe Romania. Trei zile de ger cumplit, ninsori si vant puternic

Iarna loveste Romania! Ninsori, ger si vant puternic. Aceasta este prognoza meteorologilor petnru urmatoarele doua zile. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o alerta de ninsori si vreme rece, ce vizeaza majoritatea regiunilor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22-23 februarie, in Capitala. Bucurestenii trebuie sa evite sa iasa din casa

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru locuitorii Capitalei, pentru zilele de 22 si 23 februarie. Vineri, dupa amiaza, vremea se va raci si va deveni.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturi maxime de pna la 15 grade si precipitatii ncepnd din 1 martie

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii tari, se arata in prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 25 februarie - 10 martie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Agerpres.

Ajunsese mai devreme acasa, cand a auzit zgomote ciudate din dormitor. S-a dus sa vada ce se intampla. Cand a vazut ce facea iubitul ei, nu a stat pe ganduri. Nu doresti nimanui sa vada asta

Femeia ajunsese mai devreme acasa, cand a auzit zgomote ciudate din dormitor. A deschis usa si a incremenit cand a vazut ce facea iubitul ei. Atunci a luat o decizie fara precedent. Gilda Acosta din Bueno.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )