Libnet.ro
UNICEF

05:30

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea la toamna. in ce regiuni se prelungeste vara, cand loveste frigul si cat va ploua

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum se anunta vremea la toamna. in ce regiuni se prelungeste vara, cand loveste frigul si cat va ploua

Caldura sufocanta mai scade in intensitate la mijlocul saptamanii cand se anunta precipitatii si o usoara racorire. Cu toate acestea, temperaturile sunt mai ridicate decat ar fi in mod normal pentru inceputul toamnei. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in primele zile de toamna. Cat si unde se racoreste, cand lovesc ploile

Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru primele zile de toamna, in unele zone din tara fiind asteptate temperaturi de pana la 36 de grade. Chiar daca, spre mijlocul saptamanii viitoare, valorile vor incepe sa scada usor, vremea va fi in continuare calda in tara si in Capitala, anunta Mediafax.

ANM a modificat prognoza meteo. Se raceste vremea

Vremease va raci in regiunile vestice si nordice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, darse va mentine in mare parte din restul teritoriului calduroasa, chiar ca.

Prognoza meteo ANM pentru prima parte a lunii, perioada 6-12 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Meteorologii anunta cum va fi vremea in perioada 6-12 septembrie si care sunt fenomenele care se arata primei parti din prima luna a sezonului de toamna. Iata estimarile celor de la ANM si Accuweather pentru perioada specificata! Prognoza ANM pentru 6-12 septembrie Estimarea .

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se schimba radical

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru intervalui 2-15 septembrie, pe regiuni. BANAT Prima saptamana va fi caracterizata de un regim termic.

Prognoza meteo pentru 4 septembrie. Vremea se schimba radical

Vremea va fi in general instabila si se va raci, mai accentuat in sudul, estul si centrul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 grade in estul Transilvaniei si 30 de grade in sudul.

Prognoza meteo pentru 31 august -1 septembrie. Cum va fi vremea in weekend in Bucuresti si in tara?

Sambata, 31 august, vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in vestul si sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil si doar pe spatii mici, indeosebi in zonele montane, vor fi.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cand se va raci vremea si cand vin ploile

In urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda in toata tara. in prima saptamana din septembrie, se vor inregistra temperaturi maxime intre 32 si 33 de grade, iar in cea de-a doua saptamana, temperaturile vor scadea usor. in intervalul 7-11 septembrie, va fi mai crescuta probabilitatea de aparitie a ploilor.

Prognoza meteo 3 septembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea se va raci in regiunile vestice si nordice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, dar se va mentine in mare parte din restul teritoriului calduroasa, chiar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )