Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se schimba radical

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se schimba radical

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru intervalui 2-15 septembrie, pe regiuni. BANAT Prima saptamana va fi caracterizata de un regim termic. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru inceputul de toamna. Cum va fi vremea in prima saptamana din septembrie. Ce previziuni au facut meteorologii

Meteorologii de la ANM au emis prognoza pentru inceputul de toamna. Cum va fi vremea in prima saptamana din septembrie? Prognoza meteo pentru inceputul de toamna Conform prognozei emise de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), septembrie va fi ultima zi de vara. Vremea se va mentine calduroasa la inceputul de toamna, chiar .

VREMEA in weekend: PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

Prognoza meteo pentru sambata, 31 august. Vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in vestul si sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil si doar pe spatii mici, indeosebi in zonele.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cand se va raci vremea si cand vin ploile

In urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda in toata tara. in prima saptamana din septembrie, se vor inregistra temperaturi maxime intre 32 si 33 de grade, iar in cea de-a doua saptamana, temperaturile vor scadea usor. in intervalul 7-11 septembrie, va fi mai crescuta probabilitatea de aparitie a ploilor.

Prognoza meteo pentru 31 august -1 septembrie. Cum va fi vremea in weekend in Bucuresti si in tara?

Sambata, 31 august, vremea se va mentine calduroasa, izolat caniculara in vestul si sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil si doar pe spatii mici, indeosebi in zonele montane, vor fi.

Vremea se va raci. PROGNOZA METEO pentru marti, miercuri si joi

Vremease va raci in regiunile vestice si nordice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, darse va mentine in mare parte din restul teritoriului calduroasa, chiar ca.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in primele zile de toamna. Cat si unde se racoreste, cand lovesc ploile

Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru primele zile de toamna, in unele zone din tara fiind asteptate temperaturi de pana la 36 de grade. Chiar daca, spre mijlocul saptamanii viitoare, valorile vor incepe sa scada usor, vremea va fi in continuare calda in tara si in Capitala, anunta Mediafax.

Ludovic Orban anunta negocieri cu partidele in urmatoarele doua saptamani, pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, dupa sedinta conducerii PNL, ca in urmatoarele doua saptamani va avea discutii cu liderii partidelor parlamentare pentru a obtine sustinere pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

Prognoza meteo 3 septembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea se va raci in regiunile vestice si nordice, unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, dar se va mentine in mare parte din restul teritoriului calduroasa, chiar.

Prognoza meteo: Unde vine toamna. Cat de frig se face si ce fenomene periculoase lovesc Romania in luna septembrie

Vom avea o toamna calda, cu temperaturi peste medie, iar frigul vine abia in octombrie. Astfel, vremea se va mentine calda pana spre mijlocul lunii septembrie, cand este posibil sa se atinga 31 de grade in sudul tarii, a anuntat TVR.

ALERTA METEO: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Pentru prima zi de toamna, meteorologii anunta vreme caniculara. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 35 de grade Celsius, in sudul tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )