Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 14 mai, prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele do. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 14 mai, prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele do.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: temperaturi de vara incepand cu acest weekend. Cand va ploua

Vremea va fi usor instabila pana pe 19 mai, dar se va mentine preponderent calda, cu maxime de pana la 22 de grade. Vremea se va incalzi incepand cu data de 20 mai, pana la sfarsitul lunii temperaturile maxime ajungand la 26 de grade Celsius. Informatiile au fost transmise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) in prognoza pentru urmatoarele doua saptamani 14-27 mai).

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru zile. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general instabila in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi de scurta durata si descarcari.

Prognoza meteo: fenomene periculoase lovesc Romania. Unde se anunta ploi torentiale si cat tine vremea rea

Vremea capricioasa continua si in aceasta saptamana. Meteorologii anunta instabilitate atmosferica, descarcari electrice, averse si grindina. Temperaturile vor fi mai ridicate in sud-estul tarii, unde vor atinge 29 de grade Celsius.

Prognoza meteo. Sunt asteptate furtuni si ploi masive

In Capitala si in zona de munte sunt asteptate furtuni cu fulgere, ploi masive, cantitati de apa mari. Temperaturile sunt in usoara scadere in toata tara, insa vremea va fi totusi calda comparativ cu.

PROGNOZA METEO Vreme capricioasa pana vineri

Vremea va fi capricioasa pana vineri, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie. Concret, saptamana incepe cu instabilitate atmosferica accentuata si va fi marcata de averse si descarcari electrice care se vor manifesta in mai multe regiuni ale tarii.

Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data din an, desi valorile termice vor marca o usoara scadere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab.

Ploi torentiale si grindina, la sfrsit de saptamna / Prognoza meteo la mare, la munte si n tara

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Vor fi innorari temporare in primele ore ale intervalului in sud-est unde izolat va ploua slab, apoi treptat incepand cu orele dupa-amiezii gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere si se va concretiza prin accentuarea temporara a nebulozitatii, averse si descarcari electrice, local in regiunile sudice, sud-vestice precum si in zonele montane si submontane si pe arii restranse in cele vestice si centrale, scrieMediafax. Vor fi conditii de grindina, iar punctiform se pot cumula cantitati de apa mai insemnate, potrivit ANM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )