Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prognoza meteo pentru weekend

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data din an, desi valorile termice vor marca o usoara scadere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. continuă pe Antena3

Vreme capricioasa. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

in jumatatea de est a tarii si in zonele montane, cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar valorile de temperatura se vor situa in jurul celor normale pentru prima.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cresc din nou temperaturile, dar nu scapam de ploi

Vineri 11 mai) Vremea se va incalzi usor in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in a doua parte a zilei si se vor semnala averse si descarcari electrice, local.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Prognoza meteo pentru joi. Vremea va fi normala termic in regiunile sudice, local chiar racoroasa, dar se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data in restul teritoriului. Cerul va fi.

Prognoza meteo: furtunile si ploile torentiale pun stapanire pe Romania. Cat de rau se anunta, cand loveste ciclonul

Variatii termice si instabilitatea atmosferica in toate regiunile. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele doua saptamani care spun ca un ciclon va aduce vreme rea in Romania. Pana pe 20 mai, vremea capricioasa ne va da batai de cap. Specialistii spun ca nu sunt excluse nici ploile torentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )