Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru zile. Vesti proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru urmatoarele patru zile. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general instabila in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi de scurta durata si descarcari. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 14 mai, prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele do.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: temperaturi de vara incepand cu acest weekend. Cand va ploua

Vremea va fi usor instabila pana pe 19 mai, dar se va mentine preponderent calda, cu maxime de pana la 22 de grade. Vremea se va incalzi incepand cu data de 20 mai, pana la sfarsitul lunii temperaturile maxime ajungand la 26 de grade Celsius. Informatiile au fost transmise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) in prognoza pentru urmatoarele doua saptamani 14-27 mai).

Prognoza meteo pentru weekend

Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data din an, desi valorile termice vor marca o usoara scadere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 14 mai, prognoza meteo pentru perioada 14 27 mai, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele do.

INHGA: Debitul Dunarii, in scadere in urmatoarele 5 zile. Cand cresc apele

Debitul Dunarii la intrarea in tara pe sectiunea Bazias va fi in scadere in urmatoarele cinci zile, pana la valoarea de 5. 600 metri cubi pe secunda mc/s), apoi relativ stationar, situandu-se sub media multianuala a lunii mai stabilita la 7. 250 mc/s, se arata in prognoza publicata de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Vesti proaste pentru romani! Fondurile europene destinate Romaniei ar putea scadea semnificativ

Propunerea de buget pentru intervalul 2021-2027, prezentata de Comisia Europeana CE) in aceasta luna, ar putea insemna o reducere semnificativa a fondurilor europene destinate statelor din Europa de Est, in.

PROGNOZA METEO Vreme capricioasa pana vineri

Vremea va fi capricioasa pana vineri, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie. Concret, saptamana incepe cu instabilitate atmosferica accentuata si va fi marcata de averse si descarcari electrice care se vor manifesta in mai multe regiuni ale tarii.

ALERTA METEO: Ploi torentiale si furtuni cu fulgere si tunete! Toata Romania e vizata de URGIE!

Prognoza meteo pentru saptamana 14-20 mai nu este una buna, deaorece vremea se strica iar. Astfel, in Bucuresti si la munte sunt asteptate furtuni cu fulgere, ploi masive, cantitati de apa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )