Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo din batrani pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Se anunta vreme buna

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo din batrani pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Se anunta vreme buna

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, prognoza meteo din batrani pentru luna aprilie. continuă pe Antena3

Horoscop rune pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Taurii dau sfaturi, Varsatorii au parte de multa dragoste

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru luna aprilie.

Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie. ANM, prognoza meteo pentru toata tara

Zilele acestea am avut parte de ninsori si temperaturi scazute. Dar cu cat ne apropiem mai repede de luna aprilie, temperaturile vor urca. Cum va fi vremea pana pe 1 aprilie? Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie ANM a publicat prognoza meteo pana pe data de 5 aprilie. Vremea se .

Vreme calda la sfarsitul lunii martie. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Prognoza meteo. Vremea va fi calda pentrusfarsitul lunii martie.

Runa pentru Romania in luna aprilie. Mihai Voropchievici: Dumnezeu ne iubeste

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, runa pentru Romania in luna aprilie.

Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020. Unde ninge azi in Romania

Miercuri, prognoza meteo anunta ca astazi va ninge in nordul Olteniei, unde se vor mai depune 10-15 cm de zapada. in restul tarii, vremea se va mai ameliora ca aspect, iar temperaturile vor creste usor. Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020 Vantul va sufla cu putere la munte si in Baragan si slab pana la .

Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant

Procesul de incalzire a vremii va continua si astazi, asadar maximele termice vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade C. Cele mai scazute valori sunt in estul Transilvaniei si pe lioral. Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant Cerul este variabil in regiunile sudice si mai mult senin in rest.

Prognoza meteo joi, 26 martie 2020. Cat cresc temperaturile

Dupa episoadele de iarna adevarata, din intrevalul 23-25 martie 2020, iata ca vremea incepe sa se incalzeasca usor, dar vantul continua sa sufle cu putere mai ales in zonele de munte. Prognoza meteo joi, 26 martie 2020. Cat cresc temperaturile Ninsorile vor mai fi prezente doar pe alocuri, la altitudini mari, in rest pot aparea .

Horoscop complet luna aprilie. Zodia Balanta, inconjurata de iubire si de surprize din partea partenerului de viata

Luna aprilie vine cu surprize de exceptie din partea astrelor, care par sa se alinieze astfel incat sa aseze lucrurile in vietile mai multor zodii. in horoscopul complet din aprilie, nativii Berbec primesc protectie divina, iar optimismul va fi litera de lege pentru ei. in ceea ce priveste dragostea, nimeni nu-i va intrece pe cei din zodia Balanta, care vor trai clipe de vis alaturi de partenerii de viata.

Ciolacu: Toti parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizatie pentru echipamente medicale

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat miercuri ca toti parlamentarii PSD vor dona jumatate din indemnizatie pentru achizitionarea de echipamente medicale. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care s-a desfasurat online.

Prognoza meteo: Ce fenomene se anunta dupa valul de aer polar. in ce zone mai ninge, ce ne asteapta pana pe 20 aprilie

Dupa valul de ninsori si aer polar, vremea se schimba radical. Meteorologii anunta temperaturi placute, cu maxime care vor atinge 17 grade vineri, 27 martie. in zonele de munte sunt asteptate in continuare precipitatii mixte si ninsori. De Paste sunt prognozate temperaturi normale datei din calendar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )