Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant

Playtech Playtech,
Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant

Procesul de incalzire a vremii va continua si astazi, asadar maximele termice vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade C. Cele mai scazute valori sunt in estul Transilvaniei si pe lioral. Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant Cerul este variabil in regiunile sudice si mai mult senin in rest. continuă pe Playtech

Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020. Unde ninge azi in Romania

Miercuri, prognoza meteo anunta ca astazi va ninge in nordul Olteniei, unde se vor mai depune 10-15 cm de zapada. in restul tarii, vremea se va mai ameliora ca aspect, iar temperaturile vor creste usor. Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020 Vantul va sufla cu putere la munte si in Baragan si slab pana la .

Prognoza meteo joi, 26 martie 2020. Cat cresc temperaturile

Dupa episoadele de iarna adevarata, din intrevalul 23-25 martie 2020, iata ca vremea incepe sa se incalzeasca usor, dar vantul continua sa sufle cu putere mai ales in zonele de munte. Prognoza meteo joi, 26 martie 2020. Cat cresc temperaturile Ninsorile vor mai fi prezente doar pe alocuri, la altitudini mari, in rest pot aparea .

Prognoza meteo marti, 24 martie 2020. Frig si ninsori. Cand se schimba vremea

Marti, vom avea ninsori mai mult catre jumatatea sudica a tarii, desi in prima partea a zilei ele isi vor face aparitia si in nord. Cantitatile de apa se anunta insemnate indeosebi in nordul Olteniei, unde se va deoune un strat nou de zapada pana la 20-25 cm. Prognoza meteo marti, 24 martie 2020. Frig .

Curs valutar BNR vineri, 27 martie 2020. Ce se intampla azi cu principalele valute

Un nou curs BNR se va emite noul curs valutar vineri, 27 martie 2020, in jurul orei 13. Astazi vom afla daca leul a mai reusit sa castige teren in fata monedei europene, sau nu, pe fondul crizei pandemice. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat .

Vreme inchisa si deosebit de rece. Cand revin zilele calduroase de primavara

Prognoza meteo pentru 25 martie 2020. Vremea se va mentine deosebit de rece. in regiunile vestice, sudice si partial in centru, cerul va fi noros si pe arii restranse vor fi precipitatii slabe mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, iar la munte va ninge.

VIDEO Premierul Ludovic Orban declaratie de presa vineri, 27 martie 2020

Ce fac companiile listate pe bursa in criza Covid-19: Mihai Logofatu, CEO Bittnet, invitat online deladistanta, vineri, 27 martie, ora 12

Mihai Logofatu, CEO-ul companiei Bittnet, va participa vineri, 27 martie 2020, de la ora 12. 00, la un interviu online realizat la distanta si va raspunde intrebarilor despre efectele crizei coronavirus asupra companiilor listate pe bursa si despre posibile solutii pentru traversarea starii de urgenta cauzate de pandemia Covid-19.

Avertizarea cod galben de vant puternic a fost prelungita pana vineri, 27 martie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit pana vineri avertizarea cod galben de vant puternic. Conform ANM, incepand de joi, de la ora 10. 00 si pana vineri la ora 18. 00, vor fi sub cod galben de vant puternic cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei si zona litoralului.

Prognoza meteo: Ce fenomene se anunta dupa valul de aer polar. in ce zone mai ninge, ce ne asteapta pana pe 20 aprilie

Dupa valul de ninsori si aer polar, vremea se schimba radical. Meteorologii anunta temperaturi placute, cu maxime care vor atinge 17 grade vineri, 27 martie. in zonele de munte sunt asteptate in continuare precipitatii mixte si ninsori. De Paste sunt prognozate temperaturi normale datei din calendar.

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Cand va fi Romania lovita din nou de vremea severa si cat de cald se face in weekend

Vremea continua sa se incalzeasca si vineri, 27 martie, fiind anuntate valori maxime de 19 grade in weekend. Meteorologii vin si cu o veste rea: de bucuram de vreme buna doar cateva zile pentru ca de luni se intoarce iarna. Valorile termice vor fi in scadere treptata si sunt anuntate ploi si ninsori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )