Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANM, prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani. Anuntul surpriza facut de meteorologi

Antena3 Antena3,
ANM, prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani. Anuntul surpriza facut de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, dupa saptamana aceasta in care temperaturile vor fi mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada, vremea va redeveni blanda, apropiata de normalul inceputului de iarna. continuă pe Antena3

Alerta meteo ANM. Vine iarna peste Romania: cum va fi vremea in tara

Meteorologii au facut prognoza pe mai multe zile. Directorul Administratiei de Meteorologie, Elena Mateescu, a vorbit despre vremea din Romania pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit prognozei ANM, intr-o parte de tara vremea va fi deosebit de rece, in timp ce in cealalta parte vrema va fi mult mai buna. Prognoza meteo. Va fi iarna intr-o .

Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, dar inceputul lunii decembrie va fi bland in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, luni, prognoza meteo pentru intervalul 23 noiembrie 6 decembrie. Potrivit meteorologilor, in prima saptamana prognozata, vremea va fi rece, iar in.

Prognoza meteo, azi, 23 noiembrie 2020. Vremea se va incalzi usor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 23 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cu.

Prognoza meteo, azi, 22 noiembrie 2020. Vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 22 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo in.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 23-29 noiembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 23-29 noiembrie 2020. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta.

Prognoza meteo 20 noiembrie - 21 decembrie 2020. Val de aer rece si ninsori, pana de Mos Nicolae. Cum va fi vremea pana la sfarsitul anului

Vremea se va raci accentuat in urmatoarele doua saptamani, incepand chiar de astazi, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cum va fi vremea in decembrie, in Romania. Prognoza pe zone

Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani, pentru toata tara noastra, a fost emisa de catre ANM. Cum va fi vremea in decembrie conform specialistilor. Cum va fi vremea in decembrie in zonele din Romania Estimarile sezoniere ale vremii, de-a lungul timpului, au fost privite cu suspiciune de marea majoritatea a populatiei. Motivul ar fi gradul de .

DUPA DOUA SAPTAMANI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de peste un miliard de lei pentru titlurile de stat Fidelis

Oferta se incheie la finele saptamanii viitoare Titlurile de stat Fidelis destinate populatiei au cumulat subscrieri totale de circa 1,05 miliarde de lei, dupa primele doua saptamani de la lansarea emisiunii.

Vesti proaste pentru pensionari! Cine face anuntul trist: Cea mai grea lovitura de dupa 1989

Sunt vesti proaste pentru pensionari. Pensionarii romani urmeaza sa primeasca cea mai grea lovitura de dupa anul 1989. Acestia ar trebui sa isi ia gandul de la legea pensiilor, sustine un reputat economist. Vesti teribile pentru pensionari. Legea Pensiilor nu va fi respectata de PNL. Cine sustine asta Pensionarii au parte de vesti proaste. Acestia .

Doua saptamani de restrictii pentru turisii care ajung pe Valea Prahovei. Nu pot manca in restaurant daca nu sunt cazati in hotel

Cu un indice de infectare de peste patru cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, statiunile de pe Valea Prahovei au intrat in scenariul rosu pentru 14 zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )