Libnet.ro
UNICEF

23:16

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vreme calda si deosebit de calda in perioada urmatoare / Precipitatii slabe si temporare in special in perioada 9-17 martie

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pe doua saptamani: Vreme calda si deosebit de calda in perioada urmatoare / Precipitatii slabe si temporare in special in perioada 9-17 martie

Meteorologii anunta vreme calda si foarte calda in urmatoarele doua saptamani, apogeul fiind atins pe 7, 8 si 9 martie, cand temperaturile vor urca si pana la 21 de grade. Temporar, in anumite zone, vor fi precipitatii slabe in perioada 4-6 martie, dar mai ales in a doua parte de prognoza. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pe doua saptamni: Vreme calda si deosebit de calda n perioada urmatoare / Precipitatii slabe si temporare n special n perioada 9-17 martie

Meteorologii anunta vreme calda si foarte calda in urmatoarele doua saptamani, apogeul fiind atins pe 7, 8 si 9 martie, cand temperaturile vor urca si pana la 21 de grade. Temporar, in anumite zone, vor fi precipitatii slabe in perioada 4-6 martie, dar mai ales in a doua parte de prognoza.

Vremea se incalzeste considerabil! Vom avea temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Prognoza meteo pentru doua saptamani

Vremea se va incalzi considerabil, iar pe durata urmatoarelor doua saptamani valorile termice vor ajunge si la 21 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi slabe si prezente in special.

Judecatorii din Galati se alatura protestelor magistratilor si suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani

Judecatorii galateni se alatura protestelor din justitie si anunta ca isi suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani. Protestul va fi organizat zilnic, timp de doua ore, perioada in care nu vor fi rezolvate decat cauzele urgente in materie penala, transmite Mediafax.

Ponta: Teodorovici si Valcov au trimis dimineata o scrisoare la SP si au jurat ca schimba in maxim doua saptamani Ordonanta 114

Fostul premier Victor Ponta sustine ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si consilierul premierului Darius Valcov au trimis, in aceasta dimineata, o scrisoare la agentia de rating StandardPoors si au jurat ca schimba in maxim doua saptamani Ordonanta 114, de frica schimbarii ratingului de tara.

Prognoza meteo: Vreme calda saptamna viitoare, cu temperaturi de pna la 18 grade

Meteorologii anunta vreme deosebit de calda pentru zilele urmatoare, cu temperaturi de pana la 18 grade Celsius. Vant si ploi slabe sunt asteptate in anumite zone ale tarii si in Capitala, insa vremea se va mentine frumoasa, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Ploile fac prapad in luna martie. Ce zone vor fi cele mai afectate, unde vine vara mai devreme

Desi sfarsitul de saptamana a adus temepraturi scazute, vremea va deveni calda pentru aceasta perioada in toate regiunile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dimineata si noaptea in nord si vest, unde izolat va ploua slab, iar in zona montana aferenta vor fi precipitatii mixte. De altfel, pana pe 1 aprilie, vom avea parte de ploi abundente.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 martie. Vesti incredibile de la meteorologi

Valorile termice vor creste semnificativ fata de intervalul anterior, astfel incat vremea va deveni calda in toate regiunile. Cerul va avea innorari temporare in vestul, centrul si nordul tarii, iar.

Meteorologii au actualizat prognoza meteo. Cresc foarte mult temperaturile

Dupa un week-end deosebit de rece, se instaleaza primavara. Meteorologii anunta maxime care se vor apropia de 20 de grade. Luni Valorile termice vor creste semnificativ fata de intervalul anterior, astfel.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 martie. Cum va fi prima zi de primavara

Vineri, 1 martie, in sud-vestul si sudul tarii vremea va fi calda pentru inceputul lunii martie, iar in rest valorile termice vor fi mai scazute decat in ziua precedenta. Cerul va fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )