Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo februarie martie. Meteorologii au facut anuntul despre luna lui Martisor

Playtech Playtech,
Prognoza meteo februarie martie. Meteorologii au facut anuntul despre luna lui Martisor

Specialistii meteo anunta cum va fi vremea in perioada urmatoare. Care sunt detaliile pentru perioada februarie martie? Urmeaza sa ne bucuram sau nu de temperaturi mai ridicate in luna lui Martisor? Prognoza meteo pentru februarie martie. Anuntul specialistilor ANM Specialistii de la Administratia Nationala de Meteolorologie au anuntat cum va fi vremea in . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru 1 si 8 Martie. Meteorologii anunta de cand se va incalzi vremea

Meteorologii anunta o incalzire a vremii de Martisor, apoi o scaderii a temperaturii. Abia dupa data de 8 martie, temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada.

Prognoza meteo marti, 16 februarie 2021. Temperaturile se mentin foarte scazute

Prognoza meteo pentru marti, 16 februarie 2021. Vremea se mentine inca foarte rece in a doua zi din saptamana. in Bucuresti, temperaturile maxime si minime se vor incadra intre -1 si -3 grade C. Prognoza meteo marti, 16 februarie 2021 Pana in aceasta noapte, ora 2:00, este in vigoare un cod galben de vant puternic .

Prognoza meteo pentru intervalul 15 28 februarie. Temperaturile variaza de la o zi la alta cu valori peste 5 grade sau maxime de sub 0 grade Celsius

ANM a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in acest interval se vor inregistra variatii semnificative ale temperaturii. Dupa zilele geroase din weekendul care a trecut vremea se va incalzi.

Meteo. Cand scapam de gerul siberian si de ninsori. ANM a facut anuntul mult asteptat

Dupa cateva zile ca de primavara gerul siberian si ninsori au fost anuntate la nivelul intregii tari. Romanii se vor confrunta cu temperaturi scazute si in urmatoarele zile, potrivit meteorologilor. Romanii se confrunta cu gerul siberian si ninsori Valul de frig a luat prin surprindere toti romanii. Temperaturi scazute sunt intalnite la nivelul intregii tari.

China, prinsa cu minciuna! Ce descoperire socanta a facut OMS despre covid-19 in Wuhan

Apar informatii noi cu privire la focarul initial de Covid-19, aparut pentru prima data in Wuhan. Dupa mai bine de un an, OMS demasca autoritatile din China, acuzandu-le de minciuna cu privire la anuntul facut prima data, referitor la dimensiunile pandemiei. Astfel, dupa o ampla ancheta a OMS, s-a dovedit ca numarul persoanelor infectate era .

Pleaca de la Survivor Romania 2021. A facut anuntul aseara: Eu nu mai fac fata

Daca recent vorbeam de acuzatii de furt la Survivor Romania, acum au aparut alte probleme. Este adevarat ca nu toti pot face fata provocarilor din concurs. Printre cei care se afla in aceasta situatii este si Alexandra Stan. La ultima difuzare a show-ului, fanii au putut s-o vada pe vedeta clacand. Alexandra Stan are probleme .

Prognoza meteo azi, 15 februarie 2021. Vremea se mai incalzeste, dar minimele raman sub 0 grade Celsius

Pentru inceputul acestei saptamani, meteorologii anunta vreme rece si ger, in spceial dimineata si in cursul noptii. Vremea a fost rece si in cursul weekendului care a trecut, iar pe durata zilei de luni,.

Prognoza meteo azi, 13 februarie 2021. Vreme extrem de rece in toata tara

Vremea se va raci considerabil fata de ziua precenda, in cea mai mare parte a teritoriului. La acest sfarsit de saptamana, meteorologii atrag atentia asupra faptului ca vremea va fi deosebit de rece,.

Prognoza meteo 15 februarie-15 martie 2021. Un nou val de aer extrem de rece, la noi in tara. Cand se arata primavara

Un nou val de aer rece este asteptat la noi in tara, astfel ca temperaturile vor fi mai mici decat cele normale in urmatoarele trei saptamani. Abia spre jumatatea lunii martie, temperaturile mai cresc.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Pana la finalul lunii februarie vom avea din nou 12 grade Celsius

AdministratiaNationala de Meteorologie ANM) a anuntat cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, 15- 28 februarie. Astfel ca in prima parte a intervalului, se estimeaza ca vremea se va mentine rece in majoritatea zonelor si cea de-a doua saptamana va debuta cu temperaturi in crestere. Iar in unele zone, temporar, se vor semnala precipitatii slabe in cea mai mare parte a intervalului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )