Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Furtunile violente lovesc din nou Romania. Unde va face ravagii vremea rea, ce zone sunt ocolite de vijeliile devastatoare

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Furtunile violente lovesc din nou Romania. Unde va face ravagii vremea rea, ce zone sunt ocolite de vijeliile devastatoare

Umiditate excesiva dupa ploile puternice din ultima perioada care fac aerul irespirabil si furtuni violente in toata tara. Meteorologii anunta pana pe pe 30 iunie vreme deosebit de instabila. Ploile torentiale, vijeliile si grindina vor face prapad in Romania. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cand scapam de canicula. Ce ne asteapta in luna iulie si august, unde revine potopul de caldura

Dupa potopul de caldura din weekend, inceputul de saptamana aduce temperaturi usor scazute. Vestile de la meteorologi insa nu sunt bune, pentru ca se incalzeste din nou. Valorile termice inregistrate in ultima vreme depasesc cu 7-8 grade limitele normale ale perioadei, spun specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cum va fi vremea la mare intre 17 si 23 iunie. Prognoza meteo si temperatura apei pentru toate statiunile de pe litoral

Vremea caniculara a pus stapanire peste majoritatea zonelor tarii, iar fenomenele de instabilitate atmosferica sunt inca prezente, mai ales spre seara. La mare, in schimb, este o vreme numai buna pentru plaja. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 17 23 iunie. Prognoza meteo pentru perioada 17 23 iunie Administratia Nationala de Meteorologie .

METEO. Prognoza meteo actualizata pana miercuri

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile. AZI Vremea se va mentine calduroasa, dar si instabila. Disconfortul termic va fi accentuat si indeosebi in zonele de campie indicele.

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Cod galben de vijelii si grindina pentru Capitala si 35 de judete

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea va contiuna sa fie calduroasa in zonele de campie. Indicele de disconfort termic va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, iar temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 26 si 32 de grade. UPDATE ANM a emis Cod .

PARLAMENTARII DEZBAT INTERZICEREA EXPUNERII PRODUSELOR DIN TUTUN IN MAGAZINELE NESPECIALIZATE Industria tutunului, din nou in alerta

Dupa indelung dezbatuta transpunere a Directivei Europene pe tutun in legislatia nationala si alte cateva proiecte de lege din domeniu, industria de profil este din nou in alerta, dupa depunerea in Parlament a unei initiative legislative a deputatului USR Emanuel Ungureanu, care urmareste interzicerea expunerii produselor din tutun la punctele de vanzare, cu exceptia magazinelor specializate in vanzarea produselor din tutun.

Politia Romana da in judecata trupa Parazitii. Cum au comis-o din nou Cheloo si Ombladon

Trupa Parazitii a suparat Politia Romana! Oamenii legii au hotarat sa ii dea in judecata pe membrii cunoscutei trupe de hip-hop pentru jignirile aduse in cea mai noua piesa a lor numita Antimilitie. Parazitii, dati in judecata de Politia Romana Trupa Parazitii a fost data in judecata de catre oamenii legii din cauza cuvintelor ofensatoare .

Prognoza meteo a fost revizuita: Cod galben de furtuni periculoase si ploi puternice

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat, marti, mesajele de instabilitate atmosferica accentuata a vremii. Potrivit meteorologilor, urmeaza o perioada cu cer variabil, senin si temperaturi ridicate, insotita de fenomene meteo periculoase, vijelii, ploi abundente si caderi de grindina. Specialistii au emis o avertizare de cod galben care cuprinde 39 de judete, printre care si Calarasi.

Transportarii ies din nou in strada contra Uber, Bolt si Clever

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) protesteaza marti in Piata Constitutiei impotriva proiectului de lege pentru asa-zisul ridesharing - care, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )