Libnet.ro
UNICEF

14:00

Transportarii ies din nou in strada contra Uber, Bolt si Clever

Antena3 Antena3,
Transportarii ies din nou in strada contra Uber, Bolt si Clever

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) protesteaza marti in Piata Constitutiei impotriva proiectului de lege pentru asa-zisul ridesharing - care, potrivit. continuă pe Antena3

Politia Romana da in judecata trupa Parazitii. Cum au comis-o din nou Cheloo si Ombladon

Trupa Parazitii a suparat Politia Romana! Oamenii legii au hotarat sa ii dea in judecata pe membrii cunoscutei trupe de hip-hop pentru jignirile aduse in cea mai noua piesa a lor numita Antimilitie. Parazitii, dati in judecata de Politia Romana Trupa Parazitii a fost data in judecata de catre oamenii legii din cauza cuvintelor ofensatoare .

Madridul este din nou de dreapta: Un conservator a devenit primarul capitalei spaniole, dupa ce a format o alianta cu formatiunile de centru-dreapta si dreapta extrema

Un conservator a fost investit, sambata, in fotoliul de primar al Madridului, astfel ca Partidul Popular din Spania a recastigat controlul asupra capitalei spaniole, dupa ce a format o coalitie care a cuprins.

Cipru: Tarile din Europa de Sud avertizeaza din nou Turcia

Cele sapte tari mediteraneene din Europa de Sud, care s-au intalnit vineri in Malta sub egida Med7, au cerut din nou Turciei sa inceteze activitatile ilegale, referindu-se la intentia Ankarei de a fora in apele din zona economica exclusiva a Ciprului, relateaza AFP.

Paolo Maldini si Zvonimir Boban fac din nou echipa la AC Milan

Doi dintre cei mai reprezentativi jucatori din intreaga istorie a clubului italian AC Milan s-au reunit pentru a pune umarul la renasterea culorilor rossonero.

Soferii de taxi din Capitala vor sa blocheze din nou centrul Bucurestiului. Ce nemultumiri au

Taximetristii vor interzicerea trotinetelor electrice. Soferii de taxi din Capitala vor sa blocheze din nou centrul Bucurestiului pentru ca Guvernul sa interzica inchirierea de trotinete electrice si.

PSD si ALDE, din nou impotriva vantului

Patru dintre partidele parlamentare au semnat, ieri, Acordul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, propus de presedintele Klaus Iohannis, dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai. Liderii PNL, USR, Pro Romania si PMP s-au declarat de acord cu prevederile acestui pact national, care nu contravine intereselor externe si interne ale tarii noastre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )