Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo luni, 29 iulie. Alerta ANM: Cod galben de ploi si descarcari electrice

Playtech Playtech,
Prognoza meteo luni, 29 iulie. Alerta ANM: Cod galben de ploi si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 29 iulie 2019. Vremea se va raci usor, iar cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea. Meteorologii au emis si o avertizare nowcasting de descarcari electrice, averse ce vor cumula local in jur de 25 lmp si intensificari de scurta . continuă pe Playtech

ALERTA METEO: Temperaturi CANICULARE luni, iar PLOILE si VIJELIILE vor face PRAPAD! Zonele de care trebuie sa va feriti

Meteorologii vin cu vesti proste pentru ziua de luni, 29 iulie! Temperatura maxima va fi de 33 de grade Celsius, dar aerul va fi greu de respirat.

Curs valutar BNR luni, 29 iulie: Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, luni, 29 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7278 lei in crestere cu 0,0005) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 lei .

Prognoza meteo vineri, 26 iulie. Vremea va fi calduroasa

Conform prognozei meteo emise de ANM, vineri, 26 iulie, se anunta o vreme calduroasa local, dar si ploi cu caracter torential in unele zone. Prognoza meteo vineri, 26 iulie Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 26 iulie. Specialistii meteo anunta o vreme calduroasa local, in vest si sud, in .

Luni, 29 iulie, Adevarul iti aduce unul dintre bestseller-urile de razboi Alastair MacLean, la alegere

Luni, 29 iulie, ziarul apare impreuna cu unele dintre cele mai de succes titluri ale cunoscutului autor Alastair MacLean cititorii vor putea alege cartea preferata dintre Tunurile din Navarone Forta 10 din Navarone HMS Ulyses. Pachetul ziar si o carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de o saptamana, in stoc limitat.

Ziua Imnului National, marcata luni, 29 iulie, pe platoul din fata Prefecturii

Luni, 29 iulie, pe platoul din centrul orasului, de la ora 09. 50, vor avea loc activitati specifice sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, coordonate de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Calarasi General de brigada Barbu Paraianu si Garnizoana Calarasi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 29 iulie, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie-11 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in.

SCHIMBARI RADICALE DE VREME. Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emisi prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza pentru intervalul 29 iulie - 11 august: LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E.

HOROSCOP DRAGOSTE 29 IULIE. Fecioarele se distreaza alaturi de persoana iubita, Scorpionii fac surprize placute partenerilor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, LUNI 29 IULIE 2019. Este prima zi dintr-o saptamana cu totul speciala. Soarele face trigon cu Chiron aflat in Berbec si cuadratura cu Uranus aflat in .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 iulie. Berbecii trebuie sa-si urmeze inima, Taurii sunt asistati financiar

Iata pentru LUNI 29 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 29 IULIE. Leii trebuie sa uite trecutul, Capricornii au o zi buna

Iata horoscopul zilei de azi, LUNI 29 IULIE 2019. Este prima zi dintr-o saptamana cu totul speciala. Soarele face trigon cu Chiron aflat in Berbec si cuadratura cu Uranus aflat in Taur. Nu este un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )