Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo neobisnuita pentru urmatoarele zile. Vijeliile, inlocuite cu temperaturi caniculare

Playtech Playtech,
Prognoza meteo neobisnuita pentru urmatoarele zile. Vijeliile, inlocuite cu temperaturi caniculare

Dupa o perioada marcata de instabilitate atmosferica manifestata prin vijelii si caderi de grindina, prognoza meteo pentru zilele urmatoare este una neobisnuita. Meteorologii anunta zile cu temperaturi caniculare in majoritatea regiunilor tarii. UPDATE Meteorologii au emis o atentionare cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica, valabila in intervalul 10 iunie, ora 12:00 11 [] . continuă pe Playtech

Prognoza meteo AccuWeather pentru weekend-ul 8-9 iunie. Cum va fi vremea

Vremea va da batai de cap celor care vor sa plece in vacanta. Prognoza meteo pentru weekend-ul 8 9 iunie nu arata deloc o vreme insorita. Meteorologii au anuntat vreme instabila atat sambata, cat si duminica, in cea mai mare parte a tarii, iar in unele zone, codul galben de furtuni s-a extins pana [] .

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Temperaturi de 30 de grade, ploi torentiale, vijelii si grindina pana marti

Meteorologii au actualizat duminica prognoza speciala emisa pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile vor fi perioade cu averse torentiale si vijelii, insa vremea se va mentine calda cu temperaturi maxime de 30 de grade Celsius,.

Prognoza meteo: Romania, lovita de canicula si furtuni violente. Cand se anunta temperaturi sufocante, cat va ploua pana pe 8 iulie

Desi temperaturile vor depasi in unele regiuni 30 de grade in urmatoarele zile, meteorologii ne avertizeaza ca si instabilitatea atmosferica va fi ridicata, cel putin pana la mijlocul saptamanii viitoare. Ploile torentiale vor fi prezente in peisaj aproape zilnic. Nici prognoza lunara, pana pe 8 iulie, nu vine cu vesti mai bune.

Prognoza meteo ANM, vineri, 7 iunie. Vremea se anunta calduroasa

Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme calda pentru ziua de vineri, 7 iunie. Se pare ca tiparul acesta se potriveste pentru majoritatea regiunilor din Romania, astfel ca, dupa nenumarate zile de ploi si vant, avem parte de o zi linistita. Vremea in Bucuresti Maxima zilei de vineri, 7 iunie, este de 28 [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru aceasta vara

Vom avea parte de o vara torida cu furtuni violente. Prognoza meteo arata ca aparitiei furtunilor cu fulgere este ridicata pe parcursul urmatoarelor trei luni. Comparativ cu anii trecuti, prognoza meteo anunta.

ANM, un nou cod de vreme severa! Cum arata prognoza meteo in timp real si ce fenomene extreme sunt anuntate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis un cod galben de furtuni si ploi. Din pacate, avertizarea cuprinde 36 de judete, o buna parte din teritoriu. Zeci de judete sunt sub cod galben Administratia Nationala de Meteorologie tocmai a emis un cod galben care vizeaza nu mai putin de 36 de judete. Acesta [] .

PROGNOZA METEO pentru perioada 10 - 23 IUNIE. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in fiecare regiune in parte

ANM a emis prognoza pentru perioada10 - 23 iunie. Meteorologii anunta ca in urmatoarele doua saptamani termperaturile vor creste, dar va ploua aproape zilnic. in Banat, vremea va fi in incalzire.

Alerta de la hidrologi: Debitul Dunarii creste ametitor. in urmatoarele zile ajunge la 11.800 mc/secunda

Debitul fluviului Dunarea, pe sectiunea Bazias, va fi in crestere pe durata urmatoarei saptamani, pana la valoarea de 11. 800 mc/secunda, aproape dublu fata de media multianuala a lunii iunie, reiese din prognoza Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )