Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Prognoza meteo pana la sfarsitul lunii ianuarie. Vremea se raceste de duminica seara. Avertizari de ninsori si vant puternic

B1 B1,
Prognoza meteo pana la sfarsitul lunii ianuarie. Vremea se raceste de duminica seara. Avertizari de ninsori si vant puternic

Frigul revine in Romania dupa ultimele zile in acre temepraturile au fost primavaratice. Meteorologii au emis mai multe avertizari de ninsori si de vant puternic. Temperaturile scad incepand de duminica seara. continuă pe B1

Igor Dodon: Rusia este gata sa ne ofere 100.000 de doze de vaccin pana la sfarsitul lunii ianuarie

Ex-presedintele Igor Dodon a anuntat ca autoritatile ruse au transmis autoritatilor de la Chisinau toate actele necesare pentru ca vaccinul Sputnik V sa fie inregistrat in Republica Moldova cat mai urgent. Fostul sef de stat a mentionat ca Rusia este dispusa sa livreze 100. 000 de doze de vaccin impotriva COVID-19 pana la sfarsitul lunii ianuarie curent.

Vremea se schimba radical in Romania. De la temperatuirile geroase, trecem la valori de pana la 12 grade Celsius. Prognoza meteo pana la 1 februarie 2021

Dupa zilele geroase din ultima saptamana, urmeaza valori de primavara, de pana la 12 grade Celsius. Meteorologii ANM anunta ca vremease schimba radical in toata tara, temperaturile urmeaza sa.

Andrei Baciu: Pana la sfarsitul lunii martie, sosesc 2,5 milioane doze de vaccin produse de Pfizer-BionTech si 430.000 de doze produse de compania Moderna

Andrei Baciu, vicepresedintele Comisiei de Vaccinare, a precizat,la Antena 3, ca pana la sfarsitul lunii martie, vor ajunge 2,5 milioane de doze de vaccin produse de Pfizer-BionTech si 430. 000 de doze.

Prognoza meteo, duminica, 24 ianuarie 2021. Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada

Dupa episodul de ger de la inceputul saptamanii, Romania traverseaza acum o perioada cu temperaturi mai ridicate decatcele normale pentru a doua jumatate a lunii ianuarie. Astfel, la fel ca inziua.

Florin Busuioc e platit regeste la Pro TV. Cati bani primeste lunar pentru prognoza meteo

Desi din garda veche, Florin Busuioc a ajuns si la sufletul noii generatii, care il are de asemenea impregnat in minte de la meteo. Nici prezenta nu-l tine departe de spectaculos, caci mereu a impresionat cu stilul sau vestimentar, costumele colorate, dar mai ales glumele asortate. Busu, asa cum i se mai spune, a castigat .

Vremea se schimba radical! Prognoza METEO 21 ianuarie

Meteorologii anunta ca vom avea temperaturi de primavara in ianuarie. Asadar, vremea se schimba radical si se vor inregistra temperaturi pana la 12 grade in unele zone ale tarii.

Prognoza meteo 25 ianuarie 22 februarie 2021. Cald la sfarsit de ianuarie. Cum va fi vremea luna viitoare

In urmatoarea luna, vremea va fi specifica perioadei in care ne aflam, iar in privinta precipitatiilor, acestea vor fi excedentare doar saptamana viitoare. Apoi, ele vor reveni la normal.

Prognoza meteo: Cat de cald se anunta. Cand se strica vremea si unde lovesc ploile

Temperaturile vor urca pana la 15 grade Celsius in acest weekend in regiunile vestice si sud-vestice, valori inregistrate de obicei in luna martie. Vremea se va mentine deosebit de calda, insa duminica norii se vor inmulti si vor aparea ploile. De luni, scad temperaturile.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat de cald se face, cand lovesc ninsorile

Vremea se incalzeste spectaculos in urmatoarele zile. in weekend, se anunta chiar maxime de 14 grade in sud-estul tarii, valori anormale pentru data din calendar. De altfel, in urmatoarele saptamani, meteorologii anunta vreme calda in toate regiunile.

Prognoza meteo:Vreme de primavara in weekend. Cat de cald va fi si unde ploua

Dupa primul episod de ger cumplit din acest an, vremea se incalzeste neobisnuit pentru data din calendar. Pentru acest weekend meteorologii anunta temperaturi si de 14 grade in sud-estul tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )