Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prognoza meteo pentru 12 zile. Vezi cum e vremea in intervalul 20 mai 2 iunie

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru 12 zile. Vezi cum e vremea in intervalul 20 mai 2 iunie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 20 mai 2 iunie. Meteorologii anunta ca vremea se va incalzi usor, astfel ca valorile termice vor fi in crestere cu cateva grade Celsius in toate regiunile tarii. in perioada 24 26 mai, sunt asteptate ploi insemnate cantitativ in mai multe zone din [] . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 mai. Meteorologii anunta noi schimbari de temperaturi

Vremea va deveni calda in majoritatea regiunilor, dar va fi in continuare instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, frecvente descarcari electrice si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 17 mai. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vineri, 17 mai, vremea se va incalzi fata de intervalul anterior. in sud-vestul tarii, cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 mai. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general instabila, iar in vest si nord-vest se va raci fata de intervalul anterior. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse ce vor avea si caracter.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vreme in general frumoasa, cu scurte perioade de ploi si vant puternic

In capitala, vremea va fi in general frumoasa, dar vor fi si instabilitati atmosferice temporare, afirma Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza speciala pentru Bucuresti valabila pana marti, ora 10. 00 dimineata.

Vremea va deveni calda in majoritatea regiunilor. Prognoza meteo

Vremea va deveni calda in majoritatea regiunilor, dar va fi in continuare instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, frecvente descarcari.

Prognoza meteo: Ce fenomene violente se anunta la inceputul verii. Unde lovesc vijeliile si grindina, cat de frig se asteapta

Vremea va ramane instabila in continuare, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Nici inceputul verii nu aduce vreme mai buna. Nivelul precipitatiilor va fi excedentar la nivelul intregii tari pana pe 10 iunie.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vreme in general frumoasa, cu scurte perioade de instabilitate atmosferica

Vremea va fi in general frumoasa in Capitala, pana marti dimineata, dar vor fi scurte perioade in care se vor semnala manifestari specifice instabilitatii atmosferice, precum averse, descarcari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )