Libnet.ro
UNICEF

05:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 mai. Vesti proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 mai. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general instabila, iar in vest si nord-vest se va raci fata de intervalul anterior. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse ce vor avea si caracter. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 mai. Meteorologii anunta noi schimbari de temperaturi

Vremea va deveni calda in majoritatea regiunilor, dar va fi in continuare instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, frecvente descarcari electrice si.

VREMEA 20 mai. Vesti proaste din partea meteorologilor! Ploi pana la finalul saptamanii

Vestile meteorologilor nu sunt foarte bune. in mare parte din tara o sa ploua pana spre sfarsitul saptamanii. La ora 12 intra in vigoare atentionarea cod galben valabila.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 17 mai. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vineri, 17 mai, vremea se va incalzi fata de intervalul anterior. in sud-vestul tarii, cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de.

Prognoza meteo pentru 12 zile. Vezi cum e vremea in intervalul 20 mai 2 iunie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 20 mai 2 iunie. Meteorologii anunta ca vremea se va incalzi usor, astfel ca valorile termice vor fi in crestere cu cateva grade Celsius in toate regiunile tarii. in perioada 24 26 mai, sunt asteptate ploi insemnate cantitativ in mai multe zone din [] .

Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului.

Presedintele Klaus Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei

Presedintele Iohannis amana evenimentul programat pentru 20 mai dedicat Revolutiei. Administratia prezidentiala precizeaza, intr-un comunicat, ca, in ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la oportunitatea organizarii, pe 20 mai, la Palatul Cotroceni, a ceremoniei solemne in cadrul careia, la 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, anul 2019 urma sa fie declarat Anul omagierii victimelor comunismului.

Vesti proaste de la meteorologi! ANM a emis un nou cod galben. Vezi zonele afectate

Meterologii vin cu vesti proaste. ANM anunta ca saptamana va incepe cu vreme rea in multe judete din tara. Este in vigoare un cod galben de ploi si instabilitate atmosferica accentuata. ANM a emis inca de peste weekend un cod galben de vreme rea, atentionare care expira pe 21 mai, la ora 22. in intervalul [] .

Curs valutar luni, 20 mai. Cat a ajuns sa coste un euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, luni, 20 mai 2019, la ora 13:00. in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7583 lei minim de 4,7507 si maxim de 4,7625). Aceeasi medie a fost inregistrata si in luna martie 4,7538, cu minim de 4,7397 si maxim de [] .

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE: LUNI 20 MAI 2019. Cine are beneficii in amor?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru LUNI 20 MAI 2019; chiar daca este inceputul saptamanii, ceea ce de regula inseamna munca sau scoala pentru majoritatea dintre noi, exista multa energie romantica ce pluteste in aer si.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 MAI. Berbecii trebuie sa isi schimbe atitudinea, Gemenii sunt sfatuiti sa se implice in relatie

Iata horoscop zilnic dragoste pentru LUNI 20 MAI 2019; chiar daca este inceputul saptamanii, ceea ce de regula inseamna munca sau scoala pentru majoritatea dintre noi, exista multa energie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )