Libnet.ro
UNICEF

07:45

Prognoza meteo pentru Bucuresi: Trei zile cu ploi, vant si descarcari electrice

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pentru Bucuresi: Trei zile cu ploi, vant si descarcari electrice

Instabilitatea atmosferica accentuata va fi caracteristica principala a regimului termic prognozat pentru Bucuresti in urmatoarele trei zile, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru saptamana 25-31 mai: ANM, informare de instabilitate atmosferica

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru saptamana 25-31 mai 2020, care va fi caracterizata de instabilitate. Vremea va fi racoroasa, cu precipitatii in est, sud-est si zona centrala. Pentru.

Vremea. Prognoza meteo pentru 25 mai. Temperaturile minime ajung si la 4 grade

Vremea. Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mai coborate decat cele normale perioadei, iar gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere.

Prognoza meteo in zilele urmatoare. Vremea va fiinstabila si mai rece decat in mod obisnuit

Prognoza meteo pentru 24, 25, 26 si 27 mai 2020.

Vreme rece cu vant si ploi. Prognoza meteo

Vremea va fi rece pentru ultima decadaa lunii mai.

ALERTA METEO: Trei zile de furtuni si ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o informare meteo de vreme rea, valabila la nivelul intregii tari, in intervalul 25 mai, ora 12:00 27 mai, ora 23:00.

Val de frig in Romania. Vreme racoroasa si ploi intre 25 mai si 22 iunie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta, in prognoza meteo valabila intre 25 mai si 22 iunie, ca saptamana viitoare vremea va fi racoroasa si va ploua in est, sud-est si zona centrala.

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Cat scad temperaturile, unde lovesc ploile

Saptamana incepe cu vreme racoroasa, normala pentru data din calendar, si precipitatii. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), va ploua in est, sud-est si in zona centrala. Luni, mercurul din termometre va atinge 24 de grade in sudul tarii, insa in zilele urmatoare maximele nu vor mai depasi 20 de grade.

Prognoza meteo: Cat mai tine frigul. Ce fenomene se anunta si unde mai ploua

Vremea va fi rece in continuare si se vor mai semnala averse insotite de descarcari electrice. Meteologii anunta frig pentru aceasta perioada, cu precadere in vestul, centrul si nordul tarii. in urmatoare saptamana se vor inregistrat tot temperaturi scazute.

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, pentru a obtine un medicament cu efecte halucinogene, a fost arestat pentru 30 de zile, a anuntat Politia Timis.

Fostul episcop de Husi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Iasi au dispus, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului episcop al Husilor, Corneliu Barladeanul, pe numele de mirean Corneliu Onila, si a fostului calugar arhimandrit, Sebastian Cristi Jitaru, informeaza Ziare. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )