Libnet.ro
UNICEF

17:00

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Scapam de canicula, iar ploile se vor imputina

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pentru doua saptamani. Scapam de canicula, iar ploile se vor imputina

Vremea se va incalzi treptat in perioada urmatoare, dar temperaturile maxime nu vor depasi 34 de grade Celsius in regiunile Banat, Muntenia si Oltenia, conform prognozei realizata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabila pentru perioada 14 - 28 august 2017. continuă pe Adevărul

Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea devine calda marti, iar din week-end ar putea urma un nou episod de canicula. Marti, temperaturile maxime vor fi apropiate de normalul perioadei, astfel ca vom avea 24-34, iar racoare va ramane.

Vremea se schimba. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea se va incalzi in perioada care urmeaza, insa temperatura nu va mai trece de 34 de grade pana la mijlocul acestei saptamani. Vor fi ploi la munte, dar si in sud-vestul.

Prognoza meteo: cat de cald se anunta in urmatoarele zile. in ce regiuni lovesc ploile, unde va fi cel mai frig

Temperaturile vor creste treptat in urmatoarele zile, maximele ajungand la 34 de grade pe 19 august, in Banat, Muntenia si Oltenia, se arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru perioada 14 - 28 august 2017.

Yemen: Un barbat a fost executat in public pentru violarea si uciderea unei fetite, a doua executie de acest gen in doua saptamani in capitala controlata de rebeli

O multime numeroasa, vegheata de politie, a asistat luni in capitala yemenita la executarea unui barbat condamnat pentru violarea si uciderea unei fetite, a doua executie de acest gen in doua saptamani in Sanaa, scrie AFP.

Vremea pentru pentru urmatoarele doua saptamani: Meteorologii anunta temperaturi in crestere

Meteorologii ANM anunta pentru perioada 14 - 28 august temperaturi ce vor creste treptat, pe 19 august fiind inregistrate chiar 34 de grade, in Banat, Muntenia si Oltenia. in Banat vremea se va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )