Libnet.ro
UNICEF

14:30

Meteo din batrani pentru luna martie, cu Mihai Voropchievici. Se anunta zapada la jumatatea lunii

Antena3 Antena3,
Meteo din batrani pentru luna martie, cu Mihai Voropchievici. Se anunta zapada la jumatatea lunii

Mihai Voropchievici a prezentat meteo din batrani pentru luna martie. continuă pe Antena3

Ce planuri ale Florin Citu pentru luna martie

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in luna martie 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,4 miliarde de lei, din care 400 milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discount si 4 miliarde de lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 600 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

Favoritii astrelor: Zodiile care au NOROC din plin in luna martie!

Mai sunt putine zile pana in luna martie, luna in care unii dintre nativi vor straluci din toate punctele de vedere, intrucat vor avea noroc atat in plan financiar, cat si in plan amoros. Trei zodii din.

Vesti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin in luna martie

Doar cateva zile ne mai despart de luna martie, luna in care unii dintre nativi vor straluci din toate punctele de vedere, intrucat vor avea noroc atat in plan financiar, cat si in plan amoros.

Horoscop rune martie 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii au protectie divina. Taurii fac schimbari majore

Horoscop rune martie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru toata luna martie.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta in luna martie. Unde ploua si cand se incalzeste vremea

Meteorologii anunta ca vremea se indreapta sambata , iar in sud si est va fi putin mai cald decat in mod obisnuit. Dimineata apar cativa stropi de ploaie prin sud-est si ceva fulguieli pe la munte, apoi se arata soarele.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Mostenirea astrala primita de la mama. Nativele Rac isi adora copiii. Fecioarele fac sacrificii pentru cei mici

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Adevaruri Ascunse mostenirea astrala primita de la mama, in functie de zodia pe care o au aceasta.

De ce e important sa daruiesti martisor. Mihai Voropchievici a marturisit secretul

Mihai Voropchievici a vorbit despre importanta daruirii unui martisor.

Horoscop. Luna martie, luna de foc pentru aceste zodii

Luna martie bate la usa, iar din punct de vedere astral va fi o perioada completa, in care starile vor varia de la o zi la alta, dar care in final va aduce succes pe toate planurile. in plan amoros, cel mai bine stau cei din zodia Varsator, iar la capitolul bani Taurii pot excela.

BABELE 2020: Cum ne alegem CORECT baba, in luna MARTIE, ca sa avem NOROC, BANI si SANATATE tot anul

Mitul cu alegerea Babei in luna martie inca rezista. Iata cum se alege corect baba, ca sa-ti mearga bine tot anul. incepand cu 1 si pana pe 9 martie romanii asi pot alege o zi sau o baba, care va a.

Traditii si superstitii: cum se aleg babele in luna martie si ce semnifica acestea

E greu sa datezi o traditie, pentru ca e un proces cu perioada lunga de desfasurare. Babele sunt un obicei care dateaza din perioada precrestina. Se spune ca ele vin la inceputul primaverii ca sa vesteasca inceputul unui nou ciclu de viata. Legenda spune ca Baba Dochia, responsabila cu aducerea iernii, incepe, acum, in prima .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )