Libnet.ro
UNICEF

22:45

Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Prognoza meteo pentru marti si miercuri indica vreme predominant frumoasa in tara, cu precadere in vest, centru si nord, informeaza ANM. Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si maxime care. continuă pe Antena3

Cum va fi vremea de Paste? Prognoza meteo pentru 6-10 aprilie 2018

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru saptamana aceasta, cu temperaturi care variaza. Asadar, vremea de Paste 2018 se anunta cu maxime de vara dar si cu zile mai racoroase, care ne aduc aminte de iarna, potrivit ANM. Care este prognoza completa.

Cum va fi vremea de Paste. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 2 - 15 aprilie 2018. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate.

Vremea de Florii 2018. Prognoza meteo pentru acest weekend

Cum va fi vremea de Florii asa va fi si de Paste, spune traditia. Iar potrivit prognozei meteo, vremea va fi una mohorata, cu ploi si chiar lapozi[ si ninsoare in unele regiuni. Ultimele rulari ale.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea de Paste

Vremea va prezenta usoare variatii termice de la o zi la alta pe durata urmatoarelor doua saptamani, iar mediile maxime regionale se vor situa, in general, intre 17 si 22 de grade Celsius, in timp ce ploile vo.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

In perioada sarbatorilor de Paste va fi cald, mediile maxime regionale situandu-se, in general, intre 17 si 22 de grade Celsius, dar in majoritatea zonelor va ploua. Precipitatiile vor fi insa de scurta durata, spun meteorologii care au emis, luni, prognoza meteo pe doua saptamani.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii in Capitala

Vremea va fi rece in Capitala, pe durata urmatoarelor doua zile, dar valorile termice se vor incadra in apropierea normelor perioadei din calendar, se arata in prognoza speciala pentru Bucuresti, publicata de.

Romica Jurca, dezvaluire inedita. Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a gresit prognoza meteo, pe vremea lui Ceausescu

Romica Jurca a avut un moment extrem de tensionat pe vremea ceausista, cand a gresit prognoza meteo. Meteorologul, care a fost colega de facultate cu Nicu Ceausescu, a recunoscut ca i s-a intamplat sa.

VREMEA DE PASTE. Prognoza meteo petru Paste

Temperaturile vor creste de la o zi la alta. La sfarsit de saptamana, in perioada Pastelui, sunt asteptate valori de temperatura normala pentru perioada din calendar,.

Prognoza meteo: Regim termic oscilant in Bucuresti, pe parcursul zilelor de sambata si duminica

Regimul termic prognozat de catre meteorologi pentru urmatoarele doua zile in Bucuresti va fi unul oscilant, cu treceri de la temperaturi de 23 de grade, pe parcursul zilei de sambata, la 16 grade, duminica, potrivit Agerpres .

Alerta meteo pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dupa-amiaza atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru sapte judete, valabile pe parcursul urmatoarelor ore. Potrivit meteorologilor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )