Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea de Florii 2018. Prognoza meteo pentru acest weekend

B1 B1,
Vremea de Florii 2018. Prognoza meteo pentru acest weekend

Cum va fi vremea de Florii asa va fi si de Paste, spune traditia. Iar potrivit prognozei meteo, vremea va fi una mohorata, cu ploi si chiar lapozi[ si ninsoare in unele regiuni. Ultimele rulari ale. continuă pe B1

ANM a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vremea va fi capricioasa

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit ANM, vremea va fi capricioasa in urmatoarele doua saptamani, la nivelul intregii tari.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea in toate regiunile tarii

Vremea se va mentine rece pana miercuri, cand va incepe sa se incalzeasca treptat. in ultimele zile .

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Fenomenul care va face probleme in Romania

Marti 27 martie) Vremea va fi rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 12 grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade. Ce.

O tona de bors de peste la ceaun, in acest weekend, in Parcul Tineretului din Capitala

In acest weekend in Parcul Tineretului din Capitala, are loc cel mai mare festin culinar cu preparate din peste. in Ajun de Florii va fi gatit, in premiera, cel mai mare bors de peste, intr-un ceaun cu o.

METEO. Cod galben de ploi si vant in acest weekend. Care sunt zonele afectate

ANM a emis un cod galben de ploi si vant in acest weekend, cu fenomene meteorologice care vor traversa toata tara de la vest la est, scrie Digi24 .

FLORII 2018. Traditii si obiceiuri. Ce nu trebuie sa faci in ziua de FLORII

Intrarea Domnului Iisus Hristos in Ierusalim, sarbatoare cunoscuta popular sub numele de Florii, este una din cele mai importante din Romania. Ce este interzis sa faci in duminica de.

Prognoza meteo: cum va fi vremea de Florii. Unde lovesc ploile, cand se anunta anormal de cald si ce va fi de Paste

Dupa vremea deosebit de rece, temperaturile incep sa creasca treptat, astfel incat in ultimele zile din martie si in primele zile ale lunii aprilie ser vor atinge maxime cuprinse intre 16 si 22 de grade in majoritatea zonelor tarii.

Prognoza meteo. La cat ajung temperaturile in acest weekend

Joi 29 martie) Vremea va continua sa se incalzeasca usor, astfel incat valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in ultimele zile din luna martie

Vremea continua sa se incalzeasca in urmatoarele zile. Joi Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 18 grade, iar cele minime, in general, intre -1 si 8 grade. Cerul va fi variabil, dar se va.

De miercuri, vremea se va ncalzi treptat; n ultimele zile din martie si la nceputul lui aprilie vor fi temperaturi cuprinse ntre 16 si 22 de grade

Vremea se va mentine rece pana miercuri, cand va incepe sa se incalzeasca treptat, astfel incat in ultimele zile din martie si in primele zile ale lunii aprilie vor fi temperaturi cuprinse intre 16 si 22 de grade in majoritatea zonelor tarii, potrivit meteorologilor, relateaza news. ro. Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, care arata ca vremea se va incalzi treptat incepand de miercuri, insa se va mentine ridicata probabilitatea pentru precipitatii, mai ales in special in jurul datelor de 29, 31 martie, 1 aprilie si 4 aprilie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )