Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alerta meteo pentru mai multe judete

Antena3 Antena3,
Alerta meteo pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dupa-amiaza atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru sapte judete, valabile pe parcursul urmatoarelor ore. Potrivit meteorologilor,. continuă pe Antena3

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Doua avertizari cod galben de vant puternic, cu viteze de peste 45 de kilometri la ora, sunt in vigoare, luni, pana la ora 21. 00, fiind afectate cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, precum si.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru judetele Constanta si Tulcea, valabila in urmatoarele.

Horoscopul zilei de 2 aprilie cu Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru mai multe zodii

Ziua cererii este aceasta, nu si a primirii. Daca vrem sa primim ceva, trebuie sa o spunem cu tot farmecul de care dispunem. Berbec. Venus a intrat de azi in semnul banilor, asa ca e o zi cu spor.

Cum va fi vremea de Paste? Prognoza meteo pentru 6-10 aprilie 2018

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru saptamana aceasta, cu temperaturi care variaza. Asadar, vremea de Paste 2018 se anunta cu maxime de vara dar si cu zile mai racoroase, care ne aduc aminte de iarna, potrivit ANM. Care este prognoza completa.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Prognoza meteo pentru marti si miercuri indica vreme predominant frumoasa in tara, cu precadere in vest, centru si nord, informeaza ANM. Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si maxime care.

Cum va fi vremea de Paste. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 2 - 15 aprilie 2018. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate.

Tot mai multe firme romanesti intra in insolventa. Care este planul unei antreprenoare pentru combaterea acestui fenomen ingrijorator

Numarul firmelor care au intrat in insolventa este intr-o continua crestere de la an la an, datele facute publice de Oficiul National al Registrului Comertului arata ca in primele 10 luni ale anului 2017, societatile comericale sau PFA-urile intrate in insolventa au fost cu 8,85% mai multe decat in aceeasi perioada a anului 2016.

Barbat de 79 de ani, cercetat pentru tentativa de omor dupa ce si-ar fi lovit de mai multe ori sotia cu un corp dur in zona capului

Un barbat, de 79 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, este cercetat pentru tentativa de omor dupa ce si-ar lovit de mai multe ori sotia cu un corp dur in zona capului. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj iar politistii continua cercetarile.

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara. Crestinii care sarbatoresc Pastele saptamana viitoare sunt asteptati sa participe la evenimentele organizate pentru a celebra intrarea lui Iisus.

Castigatorii Bank of the Year 2017: BCR a adunat cele mai multe premii, iar Libra Bank a fost surpriza Galei din acest an

Castigatorii Bank of the Year 2017: BCR a adjudecat cele mai multe premii, inclusiv cel mai ravnit trofeu al serii, in timp ce Libra Bank a fost surpriza Galei din acest an. Banca Transilvania a bifat doua premii, Omer Tetik fiind votat bancherul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )