Libnet.ro
UNICEF

08:01

Vremea se incalzeste din nou: vor fi temperaturi de pana la 16 grade Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Hotnews Hotnews,
 Vremea se incalzeste din nou: vor fi temperaturi de pana la 16 grade Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cand maximele vor atinge 14 - 16 grade Celsius in majoritatea zonelor tarii, potrivit meteorologilor. continuă pe Hotnews

VREMEA. Prognoza meteo 11 februarie. Vremea se schimba din nou. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Pe parcursul zilei si in orele serii, cerul va avea innorari in cea cea mai mare parte a tarii. La munte va ninge, iar vantul va sufla tare, in special la altitudini mari, unde vor fi rafale de peste 90. 120 kmh, viscolind si spulberand zapada si determinand scaderea vizibilitatii sub 50 m; se va depune strat de zapada, mai consistent in nordul Carpatilor Orientali.

Vremea o ia razna din nou. Se intorc temperaturile de primavara, dupa episodul de iarna severa

Vremea se va incalzi fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil in sud-est si senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 9 grade.

impacare neasteptata! Oana Roman si Marius Elisei, din nou impreuna. Cum s-au fotografiat cei doi

Oana Roman si Marius Elisei au decis sa mai dea o sansa casniciei lor, dupa momentele mai putin frumoase prin care au trecut in ultima perioada. Cei doi au decis sa se afiseze in vechea postura la un eveniment. Cum s-au fotografiat? Oana Roman si Marius Elisei, impacare neasteptata Oana Roman si Marius Elisei s-au .

Razvan Simion, din nou alaturi de fosta sotie si copii. Totul, dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Lidia Buble

Relatia lui Razvan Simion si Lidia Buble, conform zvonurilor, ar fi inceput cand matinalul era insurat cu Diana. Au trecut cinci ani de atunci, insa in presa se zvoneste ca cei doi isi traiesc acum povestea de dragoste cu o pietricica in pantof. de cateva zile incoace, circula mai multe zvonuri cu privire la o .

Prognoza meteo. Vremea se schimba din nou. Temperaturi surprinzatoare in saptamana ce urmeaza

Schimbari surprinzatoare in ceea ce priveste vremea. Meteorologii anunta valori termice in crestere, care vor atinge 12 grade Celsius in sud-estul tarii. Si ploile vor aparea in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor, insa vor fi slabe cantitativ.

Prognoza meteo: Vremea o ia razna din nou. Ce se anunta in urmatoarele zile

Dupa un episod cu fenomene extreme si ger cumplit, vremea se indreapta si asa se va mentine pana la sfarsitul lunii februarie. De luni, meteorologii anunta valori termice in crestere, care vor atinge 12 grade Celsius in sud-estul tarii. Si ploile vor aparea in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor, insa vor fi slabe cantitativ.

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

in cortul mare al circului de la Casa Poporului s-a jonglat, din nou, cu bile

Lume, lume, circul si varietati Casa Poporului va prezenta, din nou, un numar exceptional de jongler.

Weekend GEROS in Bucuresti! Temperaturile vor cobori pana la MINUS 17 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta un weekend geros in Bucuresti. Conform meteorologilor, de vineri de la ora 15. 00 si pana la ora 22. 00 cerul va fi innorat, iar la inceputul noptii va.

Jumatate dintre tinerii din Romania vor sa plece din tara

Specialistii in migratie spun ca exodul tinerilor nu se va opri prea curand daca nu vor fi luate masuri. Aproximativ jumatate dintre tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 34 de ani si-au facut deja planuri sa plece din Romania, explica sociologii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )