Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prognoza meteo: Vremea o ia razna din nou. Ce se anunta in urmatoarele zile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea o ia razna din nou. Ce se anunta in urmatoarele zile

Dupa un episod cu fenomene extreme si ger cumplit, vremea se indreapta si asa se va mentine pana la sfarsitul lunii februarie. De luni, meteorologii anunta valori termice in crestere, care vor atinge 12 grade Celsius in sud-estul tarii. Si ploile vor aparea in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor, insa vor fi slabe cantitativ. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo. Vremea se schimba din nou. Temperaturi surprinzatoare in saptamana ce urmeaza

Schimbari surprinzatoare in ceea ce priveste vremea. Meteorologii anunta valori termice in crestere, care vor atinge 12 grade Celsius in sud-estul tarii. Si ploile vor aparea in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor, insa vor fi slabe cantitativ.

Vremea o ia razna din nou. Se intorc temperaturile de primavara, dupa episodul de iarna severa

Vremea se va incalzi fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil in sud-est si senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 9 grade.

Prognoza meteo: Romania, lovita de ger cumplit. Ce ne asteapta in urmatoarele zile, unde mai ninge si cand se incalzeste

Iarna continua sa ne dea batai de cap. Ninsori si frig cumplit sunt anuntate in urmatoarele zile. Meteorologii spun ca abia de luni vremea isi mai revine sub aspectul precipiatiilor, dar si al valorilor termice. Pana atunci insa sunt asteptate minime de minus 20 de grade Celsius, temperaturi aduse de un val de aer polar.

Prognoza meteo pentru joi, 6 februarie. ANM anunta ninsoare viscolita. Zeci de interventii ale autoritatilor

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 6 februarie. Sunt semnalate precipitatii mixte in sudul tarii, vant ce va sufla moderat pana la tare la munte si cod portocaliu de viscol in Bucuresti. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru joi, 6 februarie 2020 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) .

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ce anunta meteorologii pentru ziua de astazi

In Capitala va continua sa ninga astazi si cel putin in prima jumatate a zilei de maine, potrivit prognozei speciale pentru Bucuresti emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii anunta ninsori in continuare

Meteorologii anunta ca va continua sa ninga astazi in Capitala si va fi rece, potrivit prognozei speciale pentru Bucuresti.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti emisa de ANM. Ce se intampla astazi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza meteo pentru Bucuresti. Ce se va intampla azi? Care sunt maximele si minimele pentru joi, 6 februarie? Prognoza meteo ANM: Cum va fi vremea in Bucuresti? Meteorologii anunta ca va continua sa ninga azi, 6 februarie, in Capitala. in prima parte a zilei, va .

Prognoza meteo pentru weekend, 8-9 februarie. Ce spun meteorologii de la ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie emit o noua prognoza! Cum va fi starea vremii pentru weekend, 8-9 februarie? Iata ce spun meteorologii despre situatia din Romania? Prognoza meteo ANM: Cum va fi vremea pentru weekend, 8-9 februarie? Meteorologii au emis prognoza pentru weekend-ul 8-9 februarie. Se pare ca vremea urmeaza sa revina la .

Prognoza meteo pentru vineri, 7 februarie. Ce anunta ANM pentru inceputul de weekend

Conditiile termice tot mai scazute din ultimele zile se vor mentine si pe perioada urmatoare. Meteorologii au anuntat ce se va intampla pe teritoriul intregii tari, la inceput de weekend. in foarte multe zone au existat conditii de ninsoare viscolita si din acest motiv autoritatile au decis sa inchida temporar si scolile din cateva judete.

Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020. Temperaturi mai ridicate si ninsori in aproape toata tara

Daca duminica temperaturile au fost scazute, la nivelul intregii tari, pentru ziua de luni ANM ne anunta precipitatii sub forma de ninsoare, iar temperaturile zilei nu vor avea grade cu plus. Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020 in aceasta noapte, conform prognozei ANM, vom avea parte de cer mai mult senin in cea mai mare .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )