Libnet.ro
UNICEF

17:01

Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie. Cand va ninge si unde va fi cel mai frig

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie. Cand va ninge si unde va fi cel mai frig

Luna februarie a inceput cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada din an. Din pacate vestile pemtru urmatoarea perioada nu sunt calde ca si temperaturile de pana acum. Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie Daca ieri, 2 februarie,am avut temperaturi cuprinse intre 12 si 0 de grade, da ati citit bine , 20 de grade . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele doua saptamani

Specialistii Administratiei Nationale pentru Meteorologie au emis, astazi, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru intervalul 3-16 februarie 2020.

Prognoza meteo pentru duminica, 2 februarie. Ce anunta meteorologii ANM

Ultima luna de iarna si-a facut deja debutul, cu temperaturi mai ridicate comparativ cu normalul acestei perioade. Ce se intampla cu vremea in in Capitala si in marile regiuni din tara? Cum va fi vremea in marile regiuni din Romania. Ce spun meteorologii Daca deja in luna ianuarie s-au inregistrat abateri pozitive de temperaturi, luna .

Prognoza meteo pentru sambata, 1 februarie: vreme anormal de calda

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sambata, 1 februarie 2020. Vremea este anormal de calda pentru aceasta perioada a anului in mare parte din tara, cu unele exceptii. Gradele din termometre sunt peste normalul perioadei. Prognoza meteo pentru sambata, 1 februarie 2020 Anul precedent, Romania era cuprinsa, la aceasta data, .

Prognoza meteo pentru marti, 4 februarie. Ce fenomene vor fi resimtite dupa valul de caldura

Valul de caldura din weekendul care s-a sfarsit va fi urmat de o schimbare radicala a vremii. Meteorologii anunta ca vor exista fenomene intalnite pe teritoriul intregii tari, unele anormale pentru aceasta perioada a anului. incalzirea brusca din ultimele zile a adus temperaturi de primavara, cu gradele care au urcat peste masura in termometre, dar .

Prognoza meteo: Ce vreme aduce ultima luna de iarna. Recorduri de ger si caderi masive de zapada in februarie

Luna februarie pastreaza, de regula, multe dintre caracteristicile consemnate in luna ianuarie, iar temperaturile pot avea aceleasi valori, reiese din caracteristicile prognozei publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Ce vreme aduce ultima luna de iarna. Temperaturi neobisnuit de ridicate

Luna februarie pastreaza, de regula, multe dintre caracteristicile consemnate in luna ianuarie, iar temperaturile pot avea aceleasi valori, reiese din caracteristicile prognozei publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Cand se strica vremea, unde lovesc lapovita si ninsorile si cat de frig se face

Dupa vremea neobisnuit de calda pentru inceputul lunii februarie, cu temperaturi mai mari cu 10-12 grade Celsius decat ar fi normal din ultimele zile, de marti, 4 februarie, iarna se intoarce. Se va raci, iar precpitatiile, la munte sub forma de lapovita si ninsoare, iar in celelalte regiuni, ploi, vor pune stapanire pe toate regiunile. Episodul de vreme rea va dura cateva zile, pentru ca meteorologii anunta vreme frumoasa pana pe 2 martie.

Prognoza meteo: Vreme neobisnuit de calda. Ce ne asteapta in perioada urmatoare

Vreme deosebit de calda in urmatoarele zile pentru data din calendar. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta temperaturi de luna aprilie in mijlocul iernii. Nici in urmatoarele saptamani iarna nu se arata. Pana pe 2 martie sunt prognozate valori termice cu mult peste cele normale.

Prognoza meteo pentru februarie 2020. Ce se intampla cu vremea in ultima luna din iarna

Luna februarie pastreaza, de regula, multe dintre caracteristicile consemnate in luna ianuarie, iar temperaturile pot avea aceleasi valori, reiese din caracteristicile prognostice, publicate de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cum va fi in weekend, unde mai cad ninsori si ce ne asteapta in februarie

Vremea se mentine inchisa si vineri, 31 ianuarie, insa de sambata , 1 februarie, vine primavara in mai multe zone. Meteorologii anunta temperaturi in crestere, astfel incat vremea va deveni deosebit de calda in majoritatea regiunilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )