Libnet.ro
UNICEF

21:31

Prognoza meteo pentru weekend. Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite in zona montana Vremea va deveni rece pentru aceasta perioada in aproape toata tara

B1 B1,
Prognoza meteo pentru weekend. Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite in zona montana Vremea va deveni rece pentru aceasta perioada in aproape toata tara

Meteorologii transmit o avertizare de vreme rea valabila pentru nordul, centrul, estul si sud-estul tarii, dar si la munte, in Subcarpatii Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei. Mai mult, in zona. continuă pe B1

Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani. Anunt neasteptat de la meteorologi

Meteorologii anunta o toamna blanda, in urmatoarele patru saptamani temperaturile fiind unele normale pentru aceasta perioada. Vom avea parte de ploi putine, mai ales in primele doua saptamani de prognoza.

Prognoza meteo, azi, 28 octombrie 2020. Vremea se va mentine calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 28 octombrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va mentine calda pentru sfarsitul lunii octombrie. Prognoza.

Prognoza meteo, azi, 29 octombrie 2020. Izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnita

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 29 octombrie 2020. Potrivit acestora, la inceputul zilei, in regiunile sudice si estice, izolat vor mai fi posibile.

Prognoza meteo, azi, 27 octombrie 2020. in sudul si in centrul tarii va fi ceata

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 27 octombrie 2020. Potrivit acestora, in sudul si in centrul tarii va fi ceata, asociata izolat cu.

Atentionare meteo: Cod galben de ceata si vant puternic in mai multe judete din tara. Care sunt zonele vizate

Meteorologii ANM au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari Cod galben. Cinci judete din Romania sunt vizate de un Cod galben de ceata, iar alte patru judete de Cod galben de vant puternic. De asemenea,.

Se strica vremea: Ploi, lapovita si vant puternic in mare parte din tara Cod galben de ninsori viscolite in zonele montane inalte

Meteorologii au emis un cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite in zona inalta, valabil vineri intre orele 02. 00 si 20. 00 in zona Carpatilor Meridionali si Orientali.

Meteo. Toamna isi intra in drepturi, se strica vremea! Vesti proaste pentru weekend

Specialistii de la Adminstratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Toamna isi intra serios in drepturi, iar vremea se va strica in viitorul foarte apropiat. Ce ne asteapta in weekend? Prognoza meteo: toamna se face simtita. Cum va fi vremea in weekend? Specialistii au emis prognoza pentru acest weekend. Dupa temperaturi mai calde decat .

Alerta meteo: Cod galben de ceata in 7 judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis cod galben de ceata pentru sapte judete din Romania. Mai exact, se va semnala local ceata care va determina scaderea vizibilitatii sub.

Atentionare ANM Nowcasting. Cod galben de ceata in 23 de judete din Romania

Meteorologii au emis in cursul diminetii de joi, 29 octombrie, o avertizare de tip cod galben de ceata, valabila pentru 23 de judete din Romania. Prima avertizare de tip cod galben este valabila pana la ora.

Cod galben de ceata in Romania. Atentionarea meteorologilor este valabila pentru toate aceste judete

Miercuri dimineata meteorologii ANM au emis o avertizare o atentionare de tip cod galben, de ceata, valabila pana la ora 11. Ceata va fi persistenta, iar vizibilitatea va scadea local sub 200 de metri si,.

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )