Libnet.ro
UNICEF

09:46

Atentionare meteo: Cod galben de ceata si vant puternic in mai multe judete din tara. Care sunt zonele vizate

B1 B1,
Atentionare meteo: Cod galben de ceata si vant puternic in mai multe judete din tara. Care sunt zonele vizate

Meteorologii ANM au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari Cod galben. Cinci judete din Romania sunt vizate de un Cod galben de ceata, iar alte patru judete de Cod galben de vant puternic. De asemenea,. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru weekend. Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite in zona montana Vremea va deveni rece pentru aceasta perioada in aproape toata tara

Meteorologii transmit o avertizare de vreme rea valabila pentru nordul, centrul, estul si sud-estul tarii, dar si la munte, in Subcarpatii Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei. Mai mult, in zona.

Alerta meteo: Cod galben de ceata in 7 judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis cod galben de ceata pentru sapte judete din Romania. Mai exact, se va semnala local ceata care va determina scaderea vizibilitatii sub.

Cod galben de ceata in Romania. Atentionarea meteorologilor este valabila pentru toate aceste judete

Miercuri dimineata meteorologii ANM au emis o avertizare o atentionare de tip cod galben, de ceata, valabila pana la ora 11. Ceata va fi persistenta, iar vizibilitatea va scadea local sub 200 de metri si,.

Cod galben de ceata in Capitala si in 30 de judete din tara. Care sunt zonele afectate

Marti dimineata, meteorologii au emis avertizari Cod galben de ceata atat pentru Bucuresti, cat si pentru 30 de judete din tara. Ceata va determina reducerea vizibilitatii sub 200 m si izolat sub 50.

Cod galben de ceata in 23 de judete ale tarii. Circulatie ingreunata pe mai multe autostrazi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, atentionari de Cod galben de ceata in 23 de judete. Traficul e ingreunat din cauza cetii pe A2, A4, A3 si A10.

Atentionare ANM Nowcasting. Cod galben de ceata in 23 de judete din Romania

Meteorologii au emis in cursul diminetii de joi, 29 octombrie, o avertizare de tip cod galben de ceata, valabila pentru 23 de judete din Romania. Prima avertizare de tip cod galben este valabila pana la ora.

Alerta ANM: Cod galben de ninsori si viscol incepand din aceasta noapte in Romania

Meteorologii au emis o atentionare meteorologica cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite in zona inalta, valabila sambata, 31 octombrie, incepand cu ora 02,00 pana la ora 20,00.

Se strica vremea: Ploi, lapovita si vant puternic in mare parte din tara Cod galben de ninsori viscolite in zonele montane inalte

Meteorologii au emis un cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite in zona inalta, valabil vineri intre orele 02. 00 si 20. 00 in zona Carpatilor Meridionali si Orientali.

ştiri de la B1

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )