Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata de Sectia speciala pentru represiune nedreapta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata de Sectia speciala pentru represiune nedreapta

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia speciala pentru savarsirea infractiunilor de cercetare abuziva, represiune nedreapta, instigare la represiune nedreapta, influentarea declaratiilor, inducerea in eroare a organelor judiciare, fals intelectual si abuz in serviciu. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata pentru represiune nedreapta in legatura cu Dosarul Ponta-Blair

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia speciala intr-un nou dosar in care este acuzat de mai multe infractiuni, intre care cercetare abuziva si represiune nedreapta. Alaturi de Negulescu, a fost trimis in judecata si fostul ofiter de politie judiciara care l-ar fi ajutat pe acesta. Cei doi au fost retinuti, in vara, in legatura instrumentarea abuziva a dosarului Tony Blair, in care era vizat si Victor Ponta.

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis in judecata in dosarul Tony Blair: Cercetare abuziva, represiune nedreapta, abuz in serviciu

Fostul procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de Sectia speciala in dosarul Tony Blair, in care este acuzat, printre altele, de cercetare abuziva, represiune nedreapta si influentarea declaratiilor. in acest dosar a mai fost trimis in judecata si un fost ofiter de politie judiciara.

Fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, a fost trimis in judecata

Fostul procuror Mircea Negulescu zis Portocala, exclus din magistratura in 2019, a fost trimis in judecata pentru represiune nedreapta de SIIJ. Acesta este acuzat, printre altele, de cercetare abuziva si represiune nedreapta.

Fostul procuror Negulescu a fost trimis in judecata pentru represiune nedreapta

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost trimis in judecata de procurorii de la Sectia Speciala, fiin.

Stelian Ion (USR PLUS), despre Sectia speciala: O desfiintam, este foarte clar lucrul asta

Deputatul USR PLUS Stelian Ion afirma ca viitorul Guvern PNL-USR PLUS-UDMR va desfiinta rapid Sectia speciala de investigare a magistratilor, infiintata in timpul guvernarii PSD. El evita sa spuna daca va prelua Ministerul Justitiei, dar recunoaste ca exista o lista pe care este nominalizat.

Stelian Ion, deputat USR-PLUS: Sectia speciala va fi desfiintata rapid, nici nu vor fi mari dezbateri

Viitorul Guvern va desfiinta rapid Sectia Speciala de investigare a magistratilor, infiintata in timpul guvernarii PSD, a declarat la RFI deputatul USR PLUS Stelian Ion, care a confirmat si ca numele sau se afla pe o lista de potentiali ministri ai justitiei.

Traian Basescu ia la intrebari Comisia Europeana: Sectia speciala garanteaza protectia judecatorilor in fata procurorilor! De ce insistati pentru desfiintarea ei?

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza Comisia Europeana ca desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiuilor in justitie - asa numita sectie speciala - risca sa-i lase vulnerabili pe judecatori impotriva eventualelor abuzuri ale procurorilor.

Fostul episcop de Husi, trimis in judecata pentru viol. Episcopia si Seminarul Teologic, chemate in instanta ca parti responsabile civilmente

Fostul episcop al Husilor, Corneliu Barladeanu, si fostul arhimandrit Sebastian Jitaru au fost trimisi in judecata pentru viol si agresiune sexuala. Este pentru prima data in istoria Bisericii Ortodoxe Romane cand un inalt ierarh este trimis in judecata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )