Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prognoza meteo: Temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei in urmatoarele saptamani

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo: Temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei in urmatoarele saptamani

Valorile termice vor fi mai ridicate in urmatoarele trei saptamani decat cele specifice perioadei, la nivelul intregii tari, iar cantitatile de precipitatii vor fi in general deficitare in prima parte a intervalului si apropiate de normal catre mijlocul lunii octombrie, releva prognoza de specialitate emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru urmatoarele patru saptamani 21 septembrie -19 octombrie), citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo 21 septembrie - 19 octombrie. Diferente uriase de temperaturi de la o zi la alta

Weekend de toamna autentica in zilele urmatoare. Meteorologii anunta ca vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa. in urmatoarele saptamani, respectiv in perioada 21 septembrie - 19 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 20-27 septembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo saptamana 20-27 septembrie 2020. Potrivit acestora, toamna isi intra in drepturi, iar temepraturile incep sa se apropie de normalul.

Prognoza meteo, azi, 20 septembrie 2020. Vremea va fi predominant frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 20 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea in tara va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor.

Prognoza meteo, azi, 19 septembrie 2020. Vremea va fi in general frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru sambata, 19 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi in general frumoasa. Temperaturile maxime se vor incadra.

Prognoza meteo, azi, 18 septembrie 2020. Vremea se va raci fata de joi

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 18 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va raci fata de ziua de joi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse i.

Prognoza meteo, azi, 17 septembrie 2020. Temperatura maxima va ajunge la 32 de grade Celsius

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 17 septembrie 2020. Potrivit acestora, se pastreaza calda. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de.

Cercetatori: SARS-CoV-2 a suferit mutatii de doua ori mai lent decat virusul gripal si de patru ori mai lent decat HIV

Noul coronavirus nu a suferit mutatii cu consecinte notabile. Unul dintre motive este faptul ca, spun specialistii, coronavirusurile sufera mutatii mai lent decat alte virusuri ARN. Potrivit cercetatoarei Emma.

KELEMEN HUNOR: in sectia de votare nu exista un risc mai mare decat cand cumperi paine

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a indemnat satmarenii astazi, intr-o conferinta de presa, sa iasa la urne in ziua votului, explicand ca nu exista risc de imbolnavire mai mare decat atunci cand cumperi paine sau bei o bere.

Noi dezvaluiri arata ca motivele politice ale lui Trump sunt o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor

O serie de noi dezvaluiri cu privire la raspunsul guvernului federal la coronavirus ar putea intari ingrijorarile fata de motivele politice ale administratiei Trump care au fost o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor, spune CNN. inregistrari din februarie in care Trump recunostea cat de periculos este noul coronavirus.

Noul SUV Dacia mai mare decat Duster. Cum arata masina. FOTO

Renault Group a avansat cu proiectul noului SUV pe care marca Dacia il va include in gama sa incepand din 2021. Este vorba despre un inlocuitor al modelului Lodgy, care se transforma astfel din monovolum in crossover. Cum va fi noul SUV de la Dacia. Va depasi Duster in lungime. Cum arata noul model FOTO .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )