Libnet.ro
UNICEF

05:45

Prognoza meteo: Ultima saptamna din iunie va fi racoroasa, n primele zile din iulie temperaturile vor depasi 30 de grade

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo: Ultima saptamna din iunie va fi racoroasa, n primele zile din iulie temperaturile vor depasi 30 de grade

Meteorologii prognozeaza pentru ultima saptamana a lunii iunie o vreme in general racoroasa, caracterizata si prin precipitatii mai insemnate cantitativ la nivel national, in timp ce primele zile din luna iulie vor aduce o incalzire, cu valori termice ce vor depasi 30 - 31 de grade Celsius, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), publicate luni si valabile pentru perioada 25 iunie - 8 iulie, transmiteAgerpres. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo. Cum e vremea in weekend

Valorile termice - in scadere semnificativa fata de intervalul anterior in special in regiunile extracarpatice - vor caracteriza la scara intregii tari o vreme racoroasa, iar in nord si.

PROGNOZA METEO Temperaturi caniculare si deficit de precipitatii in iulie si august. Cum va fi vremea in luna septembrie

Temperaturile vor fi ridicate in perioada iulie - august, in timp ce in luna septembrie, acestea vor fi spre normalul perioadei. Asa arata prognoza meteo pe trei luni, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Tezele din iunie ale lui Liviu Dragnea

Epoca de aur a lui Nea Nicu nu e istorie. A luat-o cu imprumut Liviu Dragnea sa o duca mai departe. Nu stiu sa fi fost aplauze, dar sigur a fost unanimitate pentru tezele din iunie ale sefului PSD care, in doar opt minute, cat i-a durat discursul, ne-a pus in fata o Romanie dupa sufletul sau.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in ultimele zile din luna iunie

Meteorologii prognozeaza pentru ultima saptamana a lunii iunie o vreme, in general, racoroasa caracterizata si prin precipitatii mai insemnate cantitativ la nivel national, in timp ce primele zile.

Prognoza meteo. Temperaturi sub cele normale, precipitatii si descarcari electrice

Vremea va fi in continuare racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in regiunile sudice si in zonele de deal si de munte, unde local vor fi averse si descarcari electrice. in restul.

Nu scapam de ploi si furtuni. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea se va mentine racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza, cand vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice, local in nord-vestul.

Prognoza meteo: Prapad in Romania. Trei luni de seceta, caldura tropicala si furtuni. in ce zone si cand se anunta ploi

Vin trei luni cu seceta, canicula si furtuni violente. Aceasta este prognoza Administratiei Nationale de MeteorologieANM) pentru iulie, august si septembrie. Ne asteapta temepraturi de foc, grindina si ploi torentiale, iar valurile de caldura tropicala vor pune stapanire pe Romania.

Prognoza meteo: Romania, lovita de frig. Cat scad temperaturile, unde se anunta furtuni violente, de cand se incalzeste

Ploi, vreme instabila, vijelii si temperaturi mai mici si cu 15 grade in nord-est. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru weekend cand, in majoritatea regiunilor, se anunta vreme rea, iar valul de aer rece patrunde in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )