Libnet.ro
UNICEF

01:06

Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani: Vremea se va raci treptat.in ce zone sunt anuntate ploi

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani: Vremea se va raci treptat.in ce zone sunt anuntate ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a anuntat, luni, 4 ianuarie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, potrivit meteorologilor, regimul termic va caracteriza o vreme deosebit de calda pentru aceasta data la inceputul intervalului de prognoza, apoi, vremea va intra intr-un proces de racire treptata. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata in majoritatea regiunilor. continuă pe Adevărul

Scolile primare din Londra raman inchise in urmatoarele doua saptamani: Decizia luata in contextul raspandirii noii tulpini de coronavirus

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a anuntat vineri ca scolile primare din Capitala britanica vor fi inchise in urmatoarele doua saptamani pentru a limita raspandirea noii tulpini de coronavirus, mult mai.

Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani. Temperaturi anormale pentru aceasta perioada

Meteorologii au emis in urma cu scurt timp o estimare meteorologica pentru urmatoarele 2 saptamani.

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea buna. Unde se anunta ninsori si ploi

Vremea se mentine frumoasa in prime zile ale anului 2021, cu temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei. in zonele joase se anunta ceata, iar la munte, la altitudini inalte vor predomina ninsorile, vantul va viscoli zapada. De luni, ploile vor cuprinde majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pentru ianuarie 2021. Cum va fi vremea in prima luna a anului si cand vin ninsorile (VIDEO)

Noul an a venit cu vreme mai degraba de primavara. Temperaturile se vor mentine in general peste mediile normale ale perioadei in urmatoarele patru saptamani. Totusi, meteorologii anunta ca perioadele cu.

Prognoza pe 2 saptamani: Vremea va fi deosebit de calda pentru prima saptamana din ianuarie; ulterior va intra intr-un proces de racire

Vremea va fi deosebit de calda pentru prima saptamana din ianuarie, in majoritatea regiunilor, insa ulterior va intra intr-un proces de racire, devenind normala din punct de vedere termic, in timp ce probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata pe parcursul celor doua saptamani, arata prognoza emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru perioada 4 - 17 ianuarie 2021, conform Agerpres.

Prognoza meteo: Ianuarie cald, cu multe ploi

Temperaturile se vor mentine in general peste mediile normale ale perioadei in urmatoarele patru saptamani. Totodata, regimul pluviometric va fi excedentar in toata tara, conform estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie, citate de Agerpres.

Prognoza meteo. Luna ianuarie va fi calda, insa la munte va ninge

Prognoza meteo pentru ianuarie 2021 arata ca vremea va fi neobisnuit de calda pentru o luna de iarna.

Gabriela Cristea a facut marele anunt. Ce se intampla in doar doua saptamani

Gabriela Cristea si au facut un anunt important, imediat ce am trecut in Noul An. Astfel ca fosta prezentatoare de televiziune face o mutare importanta. Gabriela Cristea a facut marele anunt Nici bine nu a inceput Noul An ca Gabriela Cristea si sunt pusi pe fapte mari. Vestea a fost data .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )