Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Un val de aer rece loveste Romania. Unde se anunta lapovita si ninsori, cat scad temperaturile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Un val de aer rece loveste Romania. Unde se anunta lapovita si ninsori, cat scad temperaturile

Vremea se raceste tot mai mult, iar la munte se vor semnala precipitatii mixte. Temperaturile maxime nu vor depasi incepand de miercuri 20 de grade. Racirea accentuata se datoreaza unui val de aer rece care ajunge in tara noastra la mijlocul saptamanii. continuă pe Adevărul

A venit prima ninsoare in Romania! Unde s-a asezat prima zapada, in strat consistent

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Acestia au indicat unde s-a asezat deja prima zapada din sezonul rece. Ce zona de pe teritoriul Romaniei a fost afectata si care este vremea pentru azi in Capitala? Prima ninsoare in Romania! Unde s-a asezat primul strat de zapada? Circulatia rutiera este .

Prognoza meteo octombrie. Cum va fi vremea la inceput de luna: temperaturi mici in toata tara

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru octombrie, iar vestile nu sunt deloc bune. Iata cum va fi vremea la inceput de luna, conform ANM! Prognoza meteo pentru inceput de octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani 28 septembrie 11 octombrie), iar vestile nu sunt dintre cele mai bune. Daca .

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Luna octombrie incepe cu temperaturi ridicate, insa aduce ploi in majoritatea regiunilor tarii

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarelepatru saptamani, valabila pana pe 26 octombrie. Potrivit prognozei ANM,vremea ramane caldape durata intregului interval, in sud si in.

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale cu grindina si fulgere, pana in dimineata alegerilor

Prognoza meteo Bucuresti. Vremea se va mentine calda, sambata, dar va deveni instabila si vor fi ploi torentiale, cu grindina si fulgere, in prima parte a noptii de sambata spre duminica, anunta meteorologii.

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

Locul din Romania unde oamenii si-au ales primarul pe viata! De ce nimeni nu candideaza impotriva lui

A asfaltat, a tras apa, spune un localnic, mandru de aciunile vechiului primar, care a fost ales pentru un nou mandat, fiind si singurul candidat. De altfel, oamenii il tot aleg din anul 2000 incoace. in schimb, nu au vazut medic aici de 20 de ani, declara acelasi localnic, cu speranta ca ocuparea functiei de .

Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea. Cate sute de euro ii costa, lunar

Situatie de-a dreptul halucinanta in Arad. Locuitorii catierului Casarom din Subcetate s-au trezit ca strada Diogene s-a privatizat, iar proprietarul cere achitarea unui abonament lunar riveranilor care o utilizeaza. Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea Cum s-a intamplat una ca asta cu un domeniu public? E cat se poate de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )