Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prognoza meteo: Un val de caldura tropicala loveste Romania. Unde se anunta prapad, cand revin vijeliile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Un val de caldura tropicala loveste Romania. Unde se anunta prapad, cand revin vijeliile

Un val puternic de caldura tropicala loveste Romania la sfarsitul saptamanii. Aerul va deveni irespirabil in umatoarele trei zile, cu temperaturi care vor ajunge la 34 de grade Celsius, duminica, in Capitala. in sud-estul tarii se anunta 38 de grade la umbra. De marti se racoreste, dar vin furtunile violente. continuă pe Adevărul

Alerta METEO! Un val de caldura tropicala loveste Romania!

Un val puternic de caldura tropicala loveste Romania duminica si luni. Aerul va deveni irespirabil in umatoarele trei zile, cu temperaturi ce vor atinge pragul de 36 de grade Celsius in zona.

METEO. Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea devine caniculara, cu maxime care vor putea depasi 36 de grade Celsius, dupa care se va raci din nou. LUNI Vremea va fi calda, local.

Prognoza meteo pentru saptamana 22- 28 iulie. Vremea se strica iar

Specialistii indica din nou o scadere a temperaturilor. Una calda, alta rece, cam acesta este sablonul verii lui 2019. Dupa o perioada de temperaturi de septembrie si o alta cu 33 de grade Celsius, vremea se raceste din nou. Prognoza meteo pentru saptamana 22-28 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o vreme .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )