Libnet.ro
UNICEF

23:15

Prognoza meteo: Vreme neobisnuit de calda. Ce ne asteapta in perioada urmatoare

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vreme neobisnuit de calda. Ce ne asteapta in perioada urmatoare

Vreme deosebit de calda in urmatoarele zile pentru data din calendar. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta temperaturi de luna aprilie in mijlocul iernii. Nici in urmatoarele saptamani iarna nu se arata. Pana pe 2 martie sunt prognozate valori termice cu mult peste cele normale. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Ce vreme aduce ultima luna de iarna. Temperaturi neobisnuit de ridicate

Luna februarie pastreaza, de regula, multe dintre caracteristicile consemnate in luna ianuarie, iar temperaturile pot avea aceleasi valori, reiese din caracteristicile prognozei publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Ce vreme aduce ultima luna de iarna. Recorduri de ger si caderi masive de zapada in februarie

Luna februarie pastreaza, de regula, multe dintre caracteristicile consemnate in luna ianuarie, iar temperaturile pot avea aceleasi valori, reiese din caracteristicile prognozei publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru sambata, 1 februarie: vreme anormal de calda

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sambata, 1 februarie 2020. Vremea este anormal de calda pentru aceasta perioada a anului in mare parte din tara, cu unele exceptii. Gradele din termometre sunt peste normalul perioadei. Prognoza meteo pentru sambata, 1 februarie 2020 Anul precedent, Romania era cuprinsa, la aceasta data, .

Prognoza meteo pentru duminica, 2 februarie. Ce anunta meteorologii ANM

Ultima luna de iarna si-a facut deja debutul, cu temperaturi mai ridicate comparativ cu normalul acestei perioade. Ce se intampla cu vremea in in Capitala si in marile regiuni din tara? Cum va fi vremea in marile regiuni din Romania. Ce spun meteorologii Daca deja in luna ianuarie s-au inregistrat abateri pozitive de temperaturi, luna .

Simona Halep a revenit in tara - Ce a spus despre parcursul de la AO si la ce turnee va participa in perioada urmatoare

Simona Halep a revenit sambata in Romania, chiar cand la Melbourne se juca finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Romanca a declarat ca este multumita de parcursul sau la primul Grand Slam al anului si a anuntat ce va urma pentru ea in perioada urmatoare. Halep a vorbit si despre donatiile pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia, dar fara sa precizeze suma.

Vreme anormal de calda. Prognoza meteo

Vremea va fi cu mult mai calda decat normal in prima decada a lunii februarie, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra in general intre 8 si 18 grade.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cum va fi in weekend, unde mai cad ninsori si ce ne asteapta in februarie

Vremea se mentine inchisa si vineri, 31 ianuarie, insa de sambata , 1 februarie, vine primavara in mai multe zone. Meteorologii anunta temperaturi in crestere, astfel incat vremea va deveni deosebit de calda in majoritatea regiunilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )