Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep a revenit in tara - Ce a spus despre parcursul de la AO si la ce turnee va participa in perioada urmatoare

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a revenit in tara - Ce a spus despre parcursul de la AO si la ce turnee va participa in perioada urmatoare

Simona Halep a revenit sambata in Romania, chiar cand la Melbourne se juca finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Romanca a declarat ca este multumita de parcursul sau la primul Grand Slam al anului si a anuntat ce va urma pentru ea in perioada urmatoare. Halep a vorbit si despre donatiile pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia, dar fara sa precizeze suma. continuă pe Hotnews

DigiSport: VIDEO intrebarea la care Simona Halep nu a vrut sa raspunda, la revenirea in tara de la Melbourne

Simona Halep a revenit in Romania chiar cand se disputa finala Australian Open, intre Sofia Kenin si Garbine Muguruza. Simo a ajuns pana in penultimul act la Melbourne, fiind eliminata de sportiva din Spania, scor 6-7, 5-7.

Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare. Sportiva din Spania, in avantaj

Ce a spus Garbine Muguruza inaintea meciului cu Simona Halep de la Austrailian Open si ce s-a intamplat in meciurile din trecut. Cele doua s-au mai intalnit in trecut, iar bilantul meciurilor este favorabil sportivei din Spania. Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare Simona Halep 28 de ani) numarul 3 .

Alex Corretja: Simona Halep este increzatoare ca poate castiga orice turneu de Grand Slam Parerea specialistilor despre meciul cu Garbine Muguruza

Fostul tenismen spaniol Alex Corretja, ocupant al locului doi ATP in 1999, a prefatat duelul dintre Simona Halep si Garbine Muguruza, din semifinalele Australian Open, spunand ca romanca este increzatoare ca poate castiga orice turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata.

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

CTP explica de ce a pierdut Simona Halep. Ce i s-a intamplat in timpul meciului

Simona Halep a fost invinsa in doua seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. A urmat si comentariul lui CTP, pentru GSP Live. Ce i s-a intamplat romancei in timpul meciului, cum a comentat gazetarul prestatia sportivei, dar si cum i-a motivat pierderea? CTP explica de ce a pierdut Simona Halep A pornit ca favorita in .

Simona Halep, criza de nervi dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Si-a distrus racheta

Simona Halep a facut o criza de nervi, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Sportiva si-a distrus racheta cu care a jucat si a reactionat in mod agresiv, ca niciodata pana acum. Furia Simonei Halep a fost resimtita odata cu acest gest, iar imaginile au devenit virale, la scurt timp dupa ce .

Simona Halep, in semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie incantatoare in 53 de minute Garbine Muguruza, adversara Simonei

Simona Halep a defilat contra lui Anett Kontaveit, succesul conturandu-se in doar 53 de minute 6-1, 6-1). Jucatoarea noastra a avut o serie impresionanta de 11 game-uri consecutive, sportiva din Estonia aratand in multe moment precum o colega de antrenament. Halep a evoluat perfect din punct de vedere tactic, a avut raspuns pentru aproape orice, iar unghiurile gasite au fost parca importate din manualul de geometrie. Simona este in semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. ---UPDATE Spaniola Garbine Muguruza a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova si va juca in semifinala cu Simona Halep.

Simona Halep, decizie radicala dupa esecul de la Australian Open: Si-a dat afara preparatorul fizic (VIDEO)

Decizie radicala dupa esecul de la Australian Open. Simona Halep l-a dat afara din staff pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic. Cercel colabora cu Halep din 2013 si era considerat omul nevazut din spatele.

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )