Libnet.ro
UNICEF

18:30

PROGNOZA PENTRU LUNA MARTIE! Meteorologii, avertisment de ultima ora

B1 B1,
PROGNOZA PENTRU LUNA MARTIE! Meteorologii, avertisment de ultima ora

Prognoza meteo pe o luna, 4 martie - 1 aprilie 2019. Meteorologii anunta ca scapam definitiv de iarna si vom avea temperaturi mari. Saptamana 04. 2019 - Valorile termice vor fi mai. continuă pe B1

HOROSCOP pentru luna martie, cu Minerva. Berbecii intra in sfera pasiunii, Gemenii au foarte mult noroc

HOROSCOP BERBEC Prima saptamana din martie 2019 este palida in materie de relatii, poate chiar incomoda. Prin urmare, nu este cazul sa faci planuri mari pentru Ziua Martisorului. Totusi, iti poti faur.

Prognoza meteo: Prapad in luna martie. Unde lovesc ploi puternice, in ce zone se anunta ninsori si cat cresc temperaturile

Luna martie aduce precipitatii puternice in toata tara, iar la munte se va asterne un nou strat de zapada. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza pentru intervalul 25 februarie-10 martie.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna martie

Luna martie 2019 vine cu vesti bune si noroc in dragoste pentru o parte dintre zodii. Acestea se vor bucura de prezenta lui Venus, planeta iubirii si a armoniei. Leu - Cei care se afla in.

Ce contin urzicile si de ce e bine sa le mancam in luna martie

Cine mananca urzici in luna martie va fi sanatos tot anul, asa se spune in popor. Specialistii confirma beneficiile acestei plante. Urzica are o concentratie mare de carotenoide provitamina A) cu actiune regeneratoare a pielii si a mucoaselor, de vitamine precum B2, C, K, de acizi folic si pantotenic), de flavonoizi, taninuri, uleiuri volatile, substante renumite pentru efectul tonic, cicatrizant si antiinflamator.

Avertizare meteo de ultima ora. Vanturile vor atinge viteze de peste 110 km/h

Meteorologii au emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in zone montane din judete aflate in Oltenia, Banat si Transilvania, in orele urmatoare. Conform.

138 programe de formare profesionala vor incepe in luna martie, la nivel national

308 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in martie 2019.

Sase cursuri de formare profesionala pentru 84 de someri, organizate in luna martie

Agentia Judeaeana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi organizeaza a 6 cursuri de formare profesionala pentru 84 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Participantii vor fi pregatiti in meseria de operator introducere, validare si prelucrare date, frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, ospatar-chelner, in unitati de alimentatie publica, mecanic auto, manichiurist-pedichiurist, competente cheie-comunicare in limba romana.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 28 FEBRUARIE 2019. Ultima zi oficiala de iarna!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 28 FEBRUARIE 2019; iata-ne in ultima zi oficiala calendaristica a iernii ! Indiferent cum este vremea acum si in urmatoarele zile, maine 1 martie ester startul.

Presedintele Comisiei LIBE, la Sinteza zilei. Dezvaluiri de ultima ora de la Bruxelles

Propaganda vuieste: a castigat Kovesi! Procuroror General european. Asa sa fie? Afla adevarul diseara, de la ora 21. 00! Cine decide cu adevarat viitorul procuror general. Este cineva suficient de puternic.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )