Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul de azi al romanilor la turneul de la Madrid. Simona Halep se intoarce pe teren pentru un meci inedit

Adevărul Adevărul,
Programul de azi al romanilor la turneul de la Madrid. Simona Halep se intoarce pe teren pentru un meci inedit

Turneul de la Madrid intra azi in a doua saptamana si programeaza cinci meciuri in care sunt implicati jucatori din Romania. continuă pe Adevărul

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu o jucatoare venita din calificari in primul tur

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid 4-11 mai, competitie de tip Premier Mandatory), iar Simona Halep cap de serie numarul trei) se va duela in turul intai cu o sportiva venita din calificari. in afara de Halep, Romania mai are alte trei jucatoare acceptate direct pe tabloul de simplu: Mihaela Buzarnescu, Irina Begu si Sorana Cirstea ultimele doua au primit wild-card). Se actualizeaza.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Johanna Konta in turul al doilea / Meciul are loc marti, de la ora 13:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, marti, de la ora 13:00, in turul al doilea al Miami Open, impotriva britanicei Johanna Konta, locul 41 WTA.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:00

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:30

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Margarita Gasparyan 6-0, 6-4/ Halep, in turul doi - A evitat la timp complicatiile

Simona Halep a avut un prim set fantastic contra jucatoarei Margarita Gasparyan Rusia, 65 WTA), numarul trei mondial administrandu-i adversarei un bagel 6-0). Desi au mai aparut si erorile, Halep a ramas la un nivel inalt pana la 5-2 in mansa a doua, moment din care rusoaica a profitat de neinspiratia Simonei s-a ajuns la 5-4). Halep a reusit insa sa evite complicatiile si sa inchida partida dupa o ora si 14 minute, scor 6-0, 6-4. Se actualizeaza.

WTA Madrid: Programul de luni al jucatoarelor noastre - Simona Halep: Ma hranesc din sprijinul fanilor

Calificate in turul doi al tabloului de simplu de la Madrid, Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua marti. Pana atunci, Halep va juca luni la dublu alaturi de Irina Begu. De la ora 13:00, Mihaela Buzarnescu va da piept cu Anastasija Sevastova. Intra in material pentru a vedea programul complet de pe 6 mai al jucatoarelor noastre.

Simona Halep isi cunoaste traseul de la Madrid. Adversara facila in primul tur

Dubla campioana la Madrid, Simona Halep a aflat cu cine va juca la competitia din acest an in capitala Spaniei.

Simona Halep, turneul de la Madrid si pe cine vede Martina Navratilova drept marea favorita de la Caja Magica

Turneul Premier Mandatory de la Madrid porneste la drum in acest weekend, iar Martina Navratilova vede o mare favorita pentru competitia de la Caja Magica. Aceasta nu este insa Simona Halep, campioana de doua ori 2016 si 2017) la competitia patronata de Ion Tiriac.

Cum poate ajunge Simona Halep din nou pe primul loc in lume? Ce trebuie sa se intample la turneul de la Madrid

Simona Halep a coborat pe pozitia a treia in clasamentul WTA, dar isi poate recupera locul de lider chiar dupa turneul de la Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )