Libnet.ro
UNICEF

11:30

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. inmormantarea va avea loc pe 16 decembrie la Curtea de Arges

B1 B1,
Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. inmormantarea va avea loc pe 16 decembrie la Curtea de Arges

MS Regele Mihai I al Romaniei va fi inmormantat la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges, in Necropola Regala alaturi de Regina Ana, cea care i-a fost alaturi mai bine de 70 de ani, du. continuă pe B1

Programul funeraliilor Regelui Mihai I

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I va ajunge pe 13 decembrie in tara, la ora 11. 00, pe Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles. La ora 14. 00, corpul neinsufletit al Regelui va fi asezat in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar la ora 18. 00, acesta va fi transportat la Sala Tronului din Palatul Regala, pentru o ceremonie privata. Casa regala a stabilit si un program pentru depunerea de flori. Sambata, 16 decembrie 2017, de la ora 12. 30 la ora 14. 00, la Catedrala Patriarhala, va avea loc slujba de inmormantare, iar la ora 18. 45 va avea loc slujba de ingropare a Regelui Mihai I in Noua Catedrala de la Curtea de Arges, informeaza Casa Regala.

Casa Regala anunta astazi programul funeraliilor Regelui Mihai

Guvernul se reuneste, astazi, in sedinta, fiind asteptata adoptarea unei hotarari privind instituirea unor zile de doliu national pentru Regele Mihai, care a murit cu o zi in urma, la resedinta sa din Elvetia, potrivit News. ro.

Programul complet al funeraliilor Regelui Mihai. Ce le este interzis celor care vor sa-si ia la revedere

Casa Regala a publicat programul complet al funeraliilor Regelui Mihai, fiind precizate si regulile de conduita ale celor care vor veni sa prezinte condoleante familiei regale la Palatul Elisabeta, loc unde va fi depus trupul fostului suveran timp de trei zile.

ULTIMUL DRUM: Unde va fi depus si care este PROGRAMUL provizoriu al FUNERALIILOR Regelui Mihai

Trupul Regelui va fi depus in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar slujba de inmormantare va avea loc la Curtea de Arges, in noua Catedrala, se spune intr-un comunicat al Casei.

Patriarhul Daniel: Biserica se roaga pentru odihna sufletului Regelui Mihai I al Romaniei

Patriarhul Daniel a anuntat marti ca in toate bisericile ortodoxe din Romania se vor inalta rugaciuni pentru odihna sufletului Regelui Mihai, dupa vestea decesului fostului monarh.

Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi depus doua zile in Bucuresti. Unde vor putea cei interesati sa-si prezinte omagiile

Programul funeraliilor Regelui Mihai I, facut public de Casa Regala a Romaniei, prevede ca trupul neinsufletit al ultimului suveran al Romaniei sa fie depus timp de doua zile la Bucuresti.

Ce nu are voie sa faca Familia Regala timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai

Familia Regala a Romaniei va tine doliu efectiv si foarte strict timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai. Acest lucru a fost anuntat astazi de Casa Regala. Dupa.

Portretul Regelui Mihai I al Romaniei, descoperit intr-o biserica din Dolj. Chipul Regelului a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol

Portretul Regelui Mihai I al Romaniei a fost descoperit in satul doljean Salcia. Chipul Reegelui a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol.

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie (surse)

Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie, au declarat pentru Agerpres surse oficiale. Miercuri va fi facut public, in detaliu, programul funeraliilor.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )