Libnet.ro
UNICEF

14:15

Portretul Regelui Mihai I al Romaniei, descoperit intr-o biserica din Dolj. Chipul Regelului a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol

Adevărul Adevărul,
Portretul Regelui Mihai I al Romaniei, descoperit intr-o biserica din Dolj. Chipul Regelului a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol

Portretul Regelui Mihai I al Romaniei a fost descoperit in satul doljean Salcia. Chipul Reegelui a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol. continuă pe Adevărul

Portretul Regelui Mihai descoperit intr-o biserica din Dolj. Chipul Regelului a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol

Portretul Regelui Mihai I al Romaniei a fost descoperit in satul doljean Salcia in 1994. Chipul Regelui a fost acoperit cu var mai bine de o jumatate de secol.

Patriarhul Daniel: Biserica se roaga pentru odihna sufletului Regelui Mihai I al Romaniei

Patriarhul Daniel a anuntat marti ca in toate bisericile ortodoxe din Romania se vor inalta rugaciuni pentru odihna sufletului Regelui Mihai, dupa vestea decesului fostului monarh.

Ce nu are voie sa faca Familia Regala timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai

Familia Regala a Romaniei va tine doliu efectiv si foarte strict timp de patru luni de la inmormantarea Regelui Mihai. Acest lucru a fost anuntat astazi de Casa Regala. Dupa.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

Filarmonica George Enescu va interpreta Recviemul, de Mozart, in memoria regelui Mihai I, pe 7 si 8 decembrie

Filarmonica Geroge Enescu va aduce un omagiu regelui Mihai I in cadrul concertelor din 7 si 8 decembrie si va interpreta Recviemul de Wolfgang Amadeus Mozart, care va constitui momentul funebru principal, inchinat trecerii la cele vesnice a regelui Mihai I.

Patriarhul Daniel, mesaj la moartea Regelui Mihai: O veste care indoliaza pe toti romanii din tara si strainatate

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, spune ca Biserica se roaga pentru odihna sufletului Regelui Mihai, subliniind ca acesta va ramane in istorie ca un exemplu de curaj,.

Ion Iliescu, la moartea Regelui Mihai: Relatia noastra nu a fost simpla. A trecut peste dezamagiri si a devenit avocatul Romaniei in efortul de integrare in UE

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu si-a exprimat marti, intr-o postare pe blogul personal, regretul fata de disparitia regelui Mihai, despre care a spus ca si-a facut datoria cu onoare si a luat decizii determinante pentru viitorul tarii. Iliescu a amintit si de faptul ca relatia sa cu Regele Mihai nu a fost simpla, dar a pus acest lucru pe seama vremurilor agitate ale inceputului tranzitiei.

Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

Liviu Avram: Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din Parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

Am plecat cu moartea-n suflet. Declaratie emotionanta a Regelui Mihai I al Romaniei

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La 30 decembrie 1947, Regele Mihai I al Romaniei semna actul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )