Libnet.ro
UNICEF

11:30

Programul meciurilor de sambata si duminica la Cupa Mondiala

România Liberă România Liberă,
Programul meciurilor de sambata si duminica la Cupa Mondiala

Programul partidelor care vor avea loc, sambata si duminica, la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. continuă pe România Liberă

Uzbekul Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala

Uzbekul Ravsan Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala, depasindu-i pe francezul Joel Quiniou, uruguayanul Jorge Larrionda si mexicanul Benito Archundia. Sambata, Irmatov a.

Cupa Mondiala 2014: Portarul Romero (Argentina) a avut notite ascunse in pantaloni despre olandezii care au executat penaltyuri (video)

Imagini video prinse de camera video aflata pe linia portii de la penaltyurile semifinalei Argentina - Olanda de la Cupa Mondiala arata ca portarul sud-amerincan Romero a citit o foita ascunsa in pantaloni inainte de fiecare executie a jucatorilor olandezi.

Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)

Cupa Mondiala programeaza marti seara de la ora 23:00 prima semifinala in care se infrunta Brazilia si Germania pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte.

Cupa Mondiala din Brazilia, pe locul doi ca medie de spectatori

Cupa Mondiala din Brazilia se claseaza pe locul 2 in ceea ce priveste media de specatori, fiind depasita doar de editia din 1994, desfasurata in Statele Unite. inaintea semifinalelor si a finalelor, media.

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia

Niciun caz de dopaj nu a fost depistat la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa controalele efectuate asupra tuturor jucatorilor prezenti la turneu, a anuntat, luni, dr. Michel DHooghe, presedintele comitetului medical.

Audientele TVR la Cupa Mondiala: Brazilia - Germania, record de 2,3 milioane telespectatori

Cupa Mondiala din Brazilia, care are toate sansele sa devina cel mai urmarit turneu din istoria Mondialului de fotbal, a inregistrat audiente record si la postul public de televiziune. Cel mai urmarit meci al turneului a fost Brazilia - Germania, scor 1-7, din semifinale, cu o medie de aproximativ 2,3 milioane telespectatori.

Cupa Mondiala, la un pas de un record

Cupa Mondiala este la patru goluri de recordul turneului final detinut de editia din Franta, 1998, cand s-au inscris 171 de goluri.

Cupa Mondiala: Schweinsteiger se teme ca Brazilia va fi mai periculoasa fara Neymar

Jucatorul german Bastian Schweinsteiger se teme ca pierderea lui Neymar ii va uni si mai mult pe brazilieni iar Selecao va fi mai periculoasa ca pana acum. Neamtul declara, inaintea semifinalei de Cupa Mondiala dintre Brazilia si Germania, ca prefera ca adversarii sa joace in cea mai buna formula posibila, pentru a fi evitate astfel surprizele.

Finala mica. Brazilia-Olanda, meci al surprizelor pentru locul 3 la Cupa Mondiala

Partida Brazilia-Olanda, care are loc pe 12 iulie, de la ora 23. 00, la Brasilia, ar putea produce noi surprize. Cu o miza mult prea mica pentru olandezi, brazilienii isi vor dori cu siguranta victoria pentru a-si spala rusinea din meciul cu nemtii.

Echipa ideala a sferturilor de finala de la Cupa Mondiala

Sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia nu au mai produs spectacolul din faza grupelor si nici macar dramatismul din optimi, atunci cand s-a inregistrat recordul de meciuri care au avut nevoie de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )