Libnet.ro
UNICEF

10:45

Programul Prima Casa, preluat si in Republica Moldova, pentru a reduce migratia tinerilor

Adevărul Adevărul,
Programul Prima Casa, preluat si in Republica Moldova, pentru a reduce migratia tinerilor

Programul Prima Casa va fi implementat si in Republica Moldova, pe modelul romanesc, si va servi ca o solutie pentru a reduce migratia tinerilor din tara. continuă pe Adevărul

Mihai Ghimpu, catre Vlad Plahotniuc: Este grav ca Republica Moldova sa aiba presedinte de partid care comanda omoruri

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, l-a acuzat pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ca a preluat ilegal conducerea Primariei Chisinau, prin numirea in functia de primar interimar a Silviei Radu. Liberaul sustine ca democratul controleaza tot procesul politic din Republica Moldova, invinuindu-l inclusiv de faptul ca ar controla justitia si ca ar folosi Procuratura in calitate de bata politica.

Banca Transilvania vrea sa investeasca in Victoriabank. Banca romana si BERD pot deveni actionari majoritari ai bancii din Republica Moldova

Banca Transilvania BT) intentioneaza sa investeasca inVictoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia. Este pentru prima oara in ultimii zece ani cand o banca din afara Republicii Moldova isi arata interesul pentru a intra pe respectiva piata, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al BT.

Viceministrul Finantelor: Vrem sa oferim Prima Casa pentru cel putin 1.000 de persoane in primul an

Guvernul a aprobat in sedinta din 7 noiembrie proiectul de lege pentru implementarea Programului Prima Casa, care vine sa faciliteze accesul tinerelor familii la credite ipotecare, prin garantarea partiala a acestora de catre stat. Creditul va putea fi accesat pe o perioada de maximum 25 de ani. Care sunt beneficiile Programului si cine sunt eligibili pentru acesta ne spune viceministrul Finantelor, Iuri Cicibaba, intr-un interviu pentru IPN.

Cecilia Malmstrom efectueaza o vizita in Republica Moldova

Comisarul Uniunii Europene pentru comert, Cecilia Malmstrom, efectueaza in zilele de 6 si 7 noiembrie o vizita la Chisinau. Potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei de Business European BDR Associates), oficialul european vine sa faca o trecere in revista a progreselor si provocarilor inregistrate in relatia comerciala UE-Republica Moldova, transmite IPN.

Sergiu Ostaf: Propaganda straina in Republica Moldova este accentuata

Propaganda straina in Republica Moldova este accentuata si este unul dintre instrumentele utilizate in special de Federatia Rusa pentru a impune si a atinge unele scopuri. Declaratii in acest sens au fost facute in cadrul emisiunii Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Zece ani si investitii de 330 de milioane de euro au facut din vinurile din Republica Moldova un brand de tara. Industria contribuie cu 3% la PIB

Circa 330 de milioane de euro au fost investitii in ultimii 10 ani pentru dezvoltarea industriei de vinuri si a unui brand de tara in Republica Moldova. Rezultatul este ca 85% din productie este exportata, iar vinurile moldovenesti aduc o contributie de 3% la PIB-ul tarii.

Perchezitii de amploare in Republica Moldova: 19 persoane, retinute si peste 20 de kilograme de droguri au fost ridicate de catre oamenii legii

Procuratura Generala informeaza despre o actiune de amploare fara precedent in Republica Moldova. Peste 170 de perchezitii se desfasoara in aceste clipe miercuri, 8 noiembrie, in toata tara, in vederea destructurarii mai multor grupari criminale specializate in trafic de droguri.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

Banca Transilvania vrea sa cumpere alaturi de BERD a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, Victoriabank

Banca Transilvania a anuntat ca vrea sa investeasca in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, in urma unui parteneriat strategic cu BERD prin care vrea sa aplice modelul care s-a dovedit castigator in Romania. Initial, BT ar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )