Libnet.ro
UNICEF

22:00

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia. continuă pe Hotnews

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

Banca Transilvania vrea sa cumpere alaturi de BERD a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, Victoriabank

Banca Transilvania a anuntat ca vrea sa investeasca in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, in urma unui parteneriat strategic cu BERD prin care vrea sa aplice modelul care s-a dovedit castigator in Romania. Initial, BT ar.

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Daca esti contactat sub acest pretext, anunta imediat politia

Cea mai raspandita escrocherie din Bucuresti revine. Mirajul castigurilor fabuloase ii face pe romanii creduli victime sigure pentru vanzatorii de iluzii. Acestia se prezinta ca.

Fiica celei mai batrane mame din Romania s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata Eliza acum - FOTO

Fiica celei mai batrane mame din Romania, Adriana Iliescu, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Eliza are 12 ani si este o eleva model. Ea a castigat diplome la diverse olimpiade,.

Claudia Pavel, despre cea mai importanta persoana din viata ei: Am inceput sa traiesc! (FOTO)

Claudia Pavel are motive sa se considere cea mai fericita femeie. Desi a trecut printr-o perioada grea, atunci s-a luptat sa obtina custodia baietelul pe care il are cu americanul Jeremy Lewis, lucrurile.

Pretul petrolului, la cea mai ridicata cota din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015. Principalul motiv, sustin analistii, ar fi recentul scandal din Arabia Saudita privind infiintarea unui comitet anticoruptie, care a decis arestarea unor inalti oficiali si oameni de afaceri.

Cei mai mari angajatori din Romania. Din ce domenii provin

In primele noua luni ale anului, angajatorii din Romania au cautat sa angajeze peste 420. 000 de persoane, potrivit eJobs Group. Cei mai mari angajatori, in functie de numarul de anunturi de recrutare publicate pe platforma eJobs. ro, au fost companiile.

Banca Transilvania vrea sa investeasca in Victoriabank. Banca romana si BERD pot deveni actionari majoritari ai bancii moldovenesti

Banca Transilvania BT) intentioneaza sa investeasca inVictoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia. Este pentru prima oara in ultimii zece ani cand o banca din afara Republicii Moldova isi arata interesul pentru a intra pe respectiva piata, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al BT.

Achizitia Qualcomm ar putea fi cea mai mare din tech: 100 miliarde dolari

Momentan nu a fost confirmata oficiala, dar mai multe surse au afirmat ca Broadcom se pregateste sa cumpere Qualcomm cu o suma astronomica. Majoritea smartphone-urilor de pe piata folosesc chipseturi create de Qualcomm. Mai mult decat atat, pana la finele acestui an, vom vedea ultraportabile cu Windows 10 ce vor folosi SoC-uri ale aceleeasi companii.

FOTO Cea mai mare comunitate de romi din Transilvania, prezentata intr-un album fotografic de o agentie spaniola

Mai multe imagini care surprind viata din comunitatea roma care locuieste in regiunea centrala a Transilvaniei, in special in cartierul Orku din Sfantu Gheorghe, au fost publicate de agentia spaniola EPA-EFE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )