Libnet.ro
UNICEF

13:16

PROGRAMUL RABLA 2020. Anunt de ultima ora facut de Ministrul Mediului

Antena3 Antena3,
PROGRAMUL RABLA 2020. Anunt de ultima ora facut de Ministrul Mediului

Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de minimum 60. 000, a declarat, luni, la Digi 24, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe. continuă pe Antena3

Programul Rabla 2020: cand incepe si cate vouchere se vor emite

Reinnoirea parcului auto al Romaniei continua sa fie o prioritate pentru autoritati. Din acest motiv, ministrul Mediului a facute publice detaliile editiei din acest an a programului. intr-o interventie la Digi 24, ministrul Mediului a explicat particularitatile editiei din acest an a programului Rabla. Acesta este mecanismul de subventii al statului roman pentru a te .

Programul Rabla incepe in martie. Ministrul Costel Alexe: Pentru 2020 ne propunem un numar de minim 60.000 de vouchere

Costel Alexe, ministrul Mediului, a anuntat ca Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de cel putin 60. 000, potrivit Agerpres. Programul Rabla este cel mai vechi.

MINISTRUL MEDIULUI: Pentru programul Rabla Plus, numarul voucherelor va creste cu 20%

Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de minimum 60. 000, a declarat, luni, la Digi 24, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

Alexe: Programul Rabla va incepe in martie. Ne propunem sa emitem un numar de 60.000 de vouchere

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca programul Rabla va fi reluat in luna martie, urmand sa fie emise 60. 000 de vouchere, in timp ce pentru programul Rabla Plus, ce vizeaza masinile electrice, vor fi acordate in continuare vouchere de 10. 000 de euro, potrivit Mediafax.

Probleme grave pentru soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Ministrul de Interne, declaratii de ultima ora

Sambata un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a fost surprins de doi martori impuscand fara mila un caine, pe o sosea din Maramures. Dupa ce incidentul a fost mediatizat, ministrul de Interne a reactionat imediat. Ce pedeapsa risca soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Declaratia ministrului .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Anunt de ultima ora al familiei Cristinei Topescu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moarta de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat.

VREMEA. Prognoza meteo 14 ianuarie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

in zonele joase de relief din sudul si sud-estul tarii si local in cele din vest si centru va fi nebulozitate stratiforma si ceata care local - cu precadere in Lunca Dunarii si a Siretului, sudul Campiei Romane si in depresiuni- vor persista intreaga zi, astfel ca valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale ale datei.

Cand vine iarna? Anuntul de ultima ora al meteorologilor(VIDEO)

Desi ianuarie ar trebui sa fie cea mai geroasa luna a anului, dupa cum o spune si numele sau popular, prima luna a lui 2020 pare mai degraba una de primavara. in loc de ger, avem temperaturi chiar si de 15.

Ministrul Educatiei, mesaj de ultima ora pentru elevi. Ce vrea Monica Anisie in noul semestru scolar

Monica Anisie transmite elevilor care se intorc din vacanta sa se concentreze asupra a ceea ce va urma - teze, olimpiade si examene - dar sa nu uite sa zambeasca si sa se joace, iar mesajul pentru profesori este ca incepe debirocratizarea si ca este necesara concentrarea pe nevoile elevilor, pentru a le dezvolta competente si a-i aduce mai aproape de viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )