Libnet.ro
UNICEF

16:00

Programul Rabla 2020. Veste de ultima ora de la ministrul Mediului. Costel Alexe a promis romanilor zeci de mii de vouchere

Antena3 Antena3,
Programul Rabla 2020. Veste de ultima ora de la ministrul Mediului. Costel Alexe a promis romanilor zeci de mii de vouchere

Programul Rabla 2020 va fi lansat in luna martie, la fabrica Ford din Craiova. Costel Alexe a promis romanilor peste 60. 000 de vouchere pentru programul Rabla Clasic. continuă pe Antena3

MINISTRUL MEDIULUI: Taxa Oxigen nu era o taxa rea, dar a fost implementata prost

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a afirmat marti, intr-o conferinta de specialitate, ca vinieta Oxigen ce urma sa fie impusa la nivelul Capitalei nu era o taxa rea, insa aceasta a fost prost implementata, lucru pe care i l-a transmis si primarului general, Gabriela Firea.

Ministrul Mediului - proiect de 10 milioane de euro pentru constructia unui nou sanctuar pentru ursi

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, sambata seara, ca sanctuarul pentru ursi de la Zarnesti, judetul Brasov, se apropie de capacitatea maxima, iar autoritatile vo depune fisa unui proiect de 10 milioane de euro, fonduri europene, care prevede constructia unui nou sanctuar pentru ursi in judet.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala. Declaratii de ultima ora de la Rasnov

In plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru cateva ore de relaxare, imbinate cu munca. A decis sa faca acest lucru cu exact doua zile inainte de votul de investitura din Parlament. Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala in plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru .

Costel Alexe, ministrul Mediului: Guvernul nu are in vedere sa introduca o taxa auto in acest an

Guvernul Romaniei nu ia in calcul introducerea unei noi taxe auto in acest an, dar in viitor vom vedea ce vom face, dupa o consultare publica cu societatea civila si corespondenta cu Comisia Europeana, a declarat, marti, intr-o conferinta de specialitate, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

EXCLUSIV Niciun roman printre persoanele blocate in hotelul din Tenerife. MAE, precizari de ultima ora despre turistii si personalul din Adeje Palace

EXCLUSIV Nu exista romani printre cei 1. 000 de turisti din H10 Costa Adeje Palace, hotel din Tenerife ce a fost plasat in carantina dupa ce un medic din regiunea italiana Lombardia, care petrecuse si el.

MAI, anunt de ultima ora despre italianul infectat cu coronavirus. Barbatul a fost sase zile in Craiova

Ministerul Afacerilor Interne sustine ca italianul depistat cu coronavirus, care a plecat din Romania, in Italia, Rimini, a stat sase zile in Craiova.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Voi candida la Congres!

Marcel Ciolacu admite ca va candida la alegerile interne din PSD, urmand sa aiba discutii cu echipa sa pentru a lua decizia finala. Despre tinta pe care o are, Ciolacu spune ca vrea sa castige alegerile locale si generale.

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la coronavirus: Avertismente in scoli!

Ministerul Educatiei Nationale impune restrictii pentru unitatile de invatamant in contextul epidemiei de gripa, dar si a altor posibile virusuri.

Ultima ora: Simona Halep s-a retras de la Doha

Simona Halep 28 ani, 2 WTA) s-a retras din turneul Premier 5 de la Doha, cu cateva ore inainte de disputarea finalei de la Dubai cu Elena Rybakina Kazahstan). Anuntul oficial a fost facut de WTA Insider, care a si publicat o varianta revizuita a tabloului principal, in care locul contantencei este preluat de Aryna Sabalenka Belarus).

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )